Модерни апартаменти, създадени да вдъхновяват

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Тенденциите в съвременния интериорен дизайн повеляват, че „малкото е много”, а минимализмът е носител на абсолютната власт.

Малки до средно големи пространства, изчистени и хармонични комбинации от цветове, естествени материи… Това са характеристиките на един „чистокръвен” модерен апартамент.

Home Designing Ако сте в търсене на идеи за смяна на декора вкъщи или просто искате да си помечтаете за едно по-добро и уютно място за живеене, разгледайте нашите вдъхновяващи предложения за това как трябва да изглежда съвременният апартамент, дори и да не разполага с кой знае колко голяма площ.

Home Designing Монохромният стил дава усещане, все едно сте навън. Използвайте този факт и се придържайте към един светъл цвят за всички стени и 2-3 по-тъмни за останалите мебели, по възможност в една тоналност. Дървените елементи пък придават мекота на цялостната визия.

Home Designing Неотдавна ви разказахме за един от най-популярните стилове в модерния интериорен дизайн – индъстриъл. Именно той е до голяма степен водещ, що се отнася до съвременните апартаменти.л Разбира се, стига да бъде достатъчно „омекотен” от винтидж елементи и дърво.

Home Designing Не забравяйте да добавите и един ярък цвят, който да контрастира на светлото и тъмното в интериора на вашия модерен апартамент. Добри варианти в случая са зелено, оранжево или пък синьо.

Home Designing

Ако този материал ви е харесал и искате да четете още свежи идеи от нас за вашия дом, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!