Как да изберем бански костюм за малки гърди? / elizabethu / Cosmo блог

1
Добави коментар

Как да изберем бански костюм за малки гърди?

Вече е лято, а вие не разполагате с бански? Време е да се коригирате тази ситуация.
Тази статия е изцяло посветена темата, как да си изберете хубав костюм за плаж, ако имате малки гърди.

 

Дамски дрехи големи размери, качествени дамски дрехи и бельо

Чрез помощта на различни цветове и стилове на костюми може да подчертаете предимствата и да скриете недостатъците на фигурата си. За да станете красив и модерен притежател на бански костюм за малки гърди не е много лесно.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/ и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Но много стилисти казват, че малките гърди в правилно подбран бански, може да изглеждат красиви и апетитни. Ето защо, като се ръководите от прости правила, ще можете да вземете отличен бански, дори за най-малките гърди, който ще подчертае достойнствата ви и ще се скрие недостатъците, като същевременно ще привличе погледите на възхищение.

Дамски бански костюми големи размери. Дамски за пълни жени

Най-важното правило,които трябва да следвате при избора на бански за малки гърди е,че сутиена трябва да седи добре на гърдите и дави е точен размер.

Чашки
Според различни мнения, най-добрият бански за малки гърди е банският с горница тип push-up, който ще ви помогне да увеличите визуално гърдите.
Собственичките на малки гърди чес то обичат да носят бански с горна част триъгълници. Това може да се използва, стига банският да е добре ушит и да има подходящи подпълнки отвътре.
Между другото, ако имате малки гърди, е добре да изберете бански с презрамка, която се връзва зад врата или може въобще да няма презрамка – стига горницата да има вътрешна лента силикон или ластик.
Бански тип бандо са идеален вариант за вас- те видимо увеличават бюста.

Цял бански или половинки?
Това до голяма степен зависи от торса ви. Например, ако той е твърде дълъг, по-добре е да спрете на цял бански, а ако е къс- на половинки.

Бански, които са подходящи за малки гърди

Ето примерни подходящи бански костюми за жени с малки гърди

Най-доброто за малки гърди е горната част да е цветна или с щампи, който не е задължително да са в цветове черно и бяло. Основното нещо – горната част трябва добре се съчетава с бикините. Долната част е добре да е по-тъмен цвят.

Подходящи са и бански с изрязана долна част. Ярки, контрастиращи бански са също добра идея. Ако има воланчета или декорации в горната част, оптически ще увеличите бюста си.

Ако предпочитате цял бански, то изберете такъв, който прелива от светли към тъмни тонове отгоре надолу.

Отличен вариант са и танкините, особено тези с подплънки за гърдите или вариант push- up.

Ако обичате цветни принтове, то изберете баснки с големи рисунки – цветя, щампи.

Обичате да моделирате- може да избродирате или да нанижете перли или пайети в горната част на банския.

Табу за малки гърди:

Избягвайте бански с хоризонтални линии или щампи, не си купувайте бански с безформени чашки на горницата – те ще направят гърдите ви още по-малки.

Ето нашите предложения:

Нов оригинален бански SPEEDO – М размер

//

//

//

Разгледай Избери и сравни

Разпродажба!

38,70 лв В наличност

добави в количкаРазгледай Избери и сравни

//

Разпродажба!

49,50 лв В наличност

добави в количкаРазгледай Избери и сравни