Детектор на движение и как работи?

4
Добави коментар
Galana
Galana

 Детекторът на движение е една много удобна опция, която все повече камери започват да получават като допълнителна функция. Така тези скрити камери се превръщат в една практична система за видеонаблюдение и охрана. А вие сте спокойни, че на една достъпна цена сте открили начин винаги и по всяко време да държите под око близките си и любими хора.

    Безжична камера 2.4 GHz
Цена: 64.60лв.

  Какво точно представлява този детектор? Това е сензорно вид устройство, което в повечето случаи е софтуерно определено и което е вградено или програмирано в камерата. Целта му е, когато засече нечие движение или шум над определени децибели или в опрелен периметър, да зададе команда към снимачния механизъм на камерата и тя от своя страна да включи електронното управление на камерата.

И тъй като това е цикличен детектор, в момента, в който движението се преустанови, спира да снима и самата камера. Така се пести захранване и място в паметта.

Може да намерите огромно разнообразие от скрити, безжични и шпионски камери с програмиран детектор на движение само при нас на атрактивни цени.