Звездите обожават: черни гащеризони » eMODNO да имам

0
Добави коментар
svetla58
svetla58

Напоследък ни прави впечатление, че черният гащеризон е любим тренд на звездния небосклон… Затова решихме да посветим специална статия на това така красиво и стилно облекло, подходящо за всякакви вечерни партита и по-специални, официални събития.

За много светски мероприятия през последните месеци редица звезди заложиха на шикозни тъмни гащеризони с дължина до глезена или до земята. Сред тях са модни икони като Кери Милигън, Дженифър Лопес, Чарлийз Терон, Мария Меноунос, които изглеждат великолепно и много изискано.

Последна с фешън попадението забелязахме Кери, която заложи на този тренд за фестивала в Кан, избирайки интересен модел на Balenciaga от колекция есен-зима 2013/2014 година.

Гащеризоните са изключително стилно решение, могат да се комбинират с най-различни аксесоари, които ще придадат завършеност на визията. Нашият съвет е да се спрете на деликатни обувки и клъч в телесни нюанси, допълнени от златни бижута за бляскав финален щрих.

Ако ви допада стила на знаменитостите, ви предлагаме селекция от три черни гащеризона, както и аксесоари, доизграждащи модния сет. Продуктите са от онлайн магазините: boohoo.com, newlook.com, 3suisses.bg и fashionup.bg

Автор: Делица Цонева