Време е за MAXI relax и две СПА почивки във Велинград

1
Добави коментар
pgp

Играта „Време за MAXI RELAX” е базирана на фен-страниците на „MAXI CLUB” в социалната мрежа „Фейсбук”. За да участвате в играта за спечелване на награди, е необходимо в периода 20.05.2013 до 12:00ч. на 17.06.2013 г. да следвате следните стъпки:

Стъпка 1: Да „Харесате” (Like) една от фен-страниците на „MAXI CLUB” в социалната мрежа „Фейсбук”.

Стъпка 2: Да разрешите Приложение. Тази стъпка е необходима за техническото продължаване в Играта.

Стъпка 3: Да отговорите на въпросите на Играта.

Стъпка 4: Да „поканите” свои приятели за участие в играта.

За „поканени” приятели се считат други потребители на социалната мрежа, във връзка с Участника, които са осъществили успешно всички стъпки на Играта. Отброяването на Поканените приятели се осъществява автоматично и е отразено в раздел „Класация”.

Важно: По регламента на Играта се отчита броя на приелите поканата и преминали през стъпките на Играта приятели, а не общия брой отправени покани.

Всички Участници, изпълнили успешно Стъпките в определения период на Играта, получават веднага Награда по смисъла на точка 7.1 от раздел „Описание на наградите”.

Участниците, поканили успешно за участие в Играта най-голям брой свои приятели по смисъла на точка 6.2, са оповестени в раздел „Класация”, като първите 22 (двадесет и два) от тези Участници, ще получат награди след изтичане на срока на Играта по точка 7.2 от раздел „Описание на наградите” на настоящите официални правила за провеждане на Играта.

Талон за 10% отстъпка в ресторант „МАКСИ” София или Талон за 10% отстъпка от процедурите в спа център „МАКСИ” София – присъжда се за участие в играта на всички Участници. Талонът се генерира автоматично, без посредничеството на Организатора, при успешно завършване на стъпките на играта и след отпечатване на хартиен носител (ангажимент на Участника), може да бъде използван в рамките на „MAXI CLUB” на адрес София 1700, Бул. „Симеоновско шосе“110.

Ваучери за използване на услуги в рамките на „MAXI CLUB”.

С ваучери, ще бъдат наградени: – Първите 22 (двадесет и двама) участници обявени в раздел „Класация” на Играта, поканили най-много на брой свои приятели, осъществили участие в Играта, по смисъла на точка 6.2 . Тези Победители ще бъдат оповестени с приключването на Играта. Ваучерите са съответно: – 1 (един) ваучер СПА УИКЕНД за двама с 3 нощувки във Велинград. – 2 (два) ваучера СПА УИКЕНД за двама с 2 нощувки във Велинград. – 3 (три) ваучера Екзотичен пилинг /Хамам масаж/ в спа център „Макси – София” които включват пилинг с кафе и бадемово масло + сапунен масаж (Безплатно ползване на басейн,сауна,парна баня). – 4 (четири) ваучера Пакет „Шоколад” в спа център „Макси – София” които включват „Шоколадова терапия за тяло” -50 мин., „Мини маска” по избор /лице/ и Маникюр парафин (Безплатно ползване на басейн,сауна,парна баня). – 5 (пет) ваучера Пакет „Антиоксидант” в спа център „Макси – София” които включват „Винена терапия” /тяло/ – 60 мин., „Мини антиоксидантна терапия лице” – д-р Шпилер биокозметика – 30 мин. и Парафин крака. (Безплатно ползване на басейн,сауна,парна баня). – 7 (седем) ваучера „Макси воден свят” в спа център „Макси – София” които включват вход и консумация на стойност 20 лв.

Краен срок за участие: 17 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.