Бойко Атанасов е новият директор на НАП

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Бойко Атанасов е новият изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП), съобщиха от правителствената пресслужба. Той поема поста от Красимир Стефанов, който беше освободен, тъй като днес се закле като народен представител от ГЕРБ.

Атанасов е в агенцията от 1996 г. Бил е последователно началник на данъчна служба „Люлин“, заместник териториален данъчен директор в ТДД – гр. София, и териториален директор на НАП – София. Става заместник-директор на приходната агенция през февруари 2009 г.

Заедно с Красимир Стефанов правителството освободи от длъжност седем областни управители и член на Държавната комисия за стоковите борси и тържищата, които са избрани за депутати в 42-то Народно събрание, съобщиха от правителствената информационна служба.

Неприсъствено министрите одобриха и друго решение, с което освобождават областния управител на Силистра Николай Димитров, във връзка с подадена от него молба. Временно, до назначаването на титуляр, длъжността заема зам.-областният управител Алтимир Адамов.

Етикети:

НАП | директор | Бойко Атанасов