Bulgaria Air е шестата най-лоша авиокомпания в света

3
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Националният превозвач на страната – Bulgaria Air е шестата най-лоша авиокомпания в света. Това показва рейтингът „20-те най-лоши авиокомпании в света“ на Skytrax. Оценката е направена на база удобство на седалката, забавление по време на полет, състояние и чистота в кабината, качеството на сервираната храна и ефективност на обслужването.

Икономичната класа на българския национален превозвач е оценена с 41.8 точки от 100 възможни. Bulgaria Air получава две звезди от Skytrax за удобствата на борда (като одеяла и възглавници), обслужване и езикови умения на екипажа. Средна оценка е дадена за удобство на седалката, забавление по време на полет, състояние и чистота в кабината, качеството на сервираната храна и ефективност на обслужването. Средна е и оценката от събраните мнения от пътници.

„Основаната през 2002 г. Bulgaria Air е със седалище в София – столицата на България. Компанията има флотилия от 18 самолета. Наскоро превозвачът добави нискотарифни полети до Амстердам, с което цели по-лесна връзка със САЩ, Канада и останалата част от Европа“, пише Businessinsider.

Според класацията на Skytrax най-лошата компания в света е Turkmenistan Airlines, която има рейтинг от 30.8 точки. Второ и трето място в непрестижното подреждане заемат Sudan Airways и Ukraine International Airlines, които имат оценка съответно от 33.3 и 36.3 точки.

Етикети:

Bulgaria Air | 20-те най-лоши авиокомпании в света | Skytrax