Потребителски кредит за 1 ден

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Потребителски кредит за 1 ден

21 май 2013 | 14:21

873

Societe Generale Експресбанк подобри условията по най-търсения си потребителски кредит Експресо. От 20 май 2013 банката дава възможност на своите клиенти да получат кредит в рамките на един ден със срок на изплащане до 5 години и максимална стойност 10 000 лева.

Освен ускорената процедура за отпускане на кредита, до края на юни клиентите могат да се възползват от промоционални, ниски лихви по кредити– от 9.95% за кредити в лева със срок на изплащане до 7 години.

Банката продължава политиката си да не събира такса за кандидатстване и управление на кредита, като предоставя лесна процедура за кандидатстване и прозрачни условия за целия период на изплащане.

„Традиционно през лятото разходите никак не са малко: почивка със семейството, освежаване на апартамента, нови мебели, подготовка на децата за училище.

Убедени сме, че максимално улеснената и бърза процедура за отпускане на кредита ще спести много време на нашите клиенти и ще им помогне да осъществят плановете си”, заяви Наталия Лакова, мениджър „Кредитни продукти” в Societe Generale Експресбанк.

Банката не изисква поръчител по кредита и дава възможност на клиенти за допълнителна защита със застраховка Живот.

Желаещите да ползват услугите на банката могат да разчитат на професионален финансов съвет от страна на експертите на Societe Generale Експресбанк във всеки един от 150-те офиса на банката в цялата страна.

Етикети:

societe generale експресбанк,
потребителски кредит,
кредит експресо

харесват тази статия

не харесват