Най-големият кораб в света, идва в Европа

2
Добави коментар
blueseas
blueseas

 

Круизи 2014,

Най-големият кораб в света идва в Европа през Септември 2014.

Туристическа агенция Блу Сийс може да организира цялостното пътуване от България до дестинацията Барселона, където започва круиза. Резервациите са отворени, всички които искат да запазят места от сега може да заплатят депозит, за да са сигурни в пътуването.

Корабът OASIS OF THE SEAS, познат в България като “Оазис на моретата” обикаля само Карибските острови, като пасажерите започват круизите от Флорида, пристанище Форт Лодърдейл.

OASIS OF THE SEAS ще тръгне от Форт Лодърдейл на 1 Септември 2014, ще има 9 дни на море пресичайки Атлантическия океан. Първото пристанище в Европа, където ще акостира е Малага, Испания.

Корабът посреща всеки круиз по 5,400 пасажери.

Круизната компания ROYAL CARIBBEAN с най-иновативни кораби в света ще предложи на своите клиенти уникални забавления! През Септември 2014, ще имате възможност да резервирате 5-дневен круиз (5 нощувки)- с качване и слизане от Барселона. Дати на круизи – 13/18.09.2014, както и 7-дневен круиз (7 нощувки) от Барселона до Ротердам.

Маршрут – 5 дневен круиз от Барселона на 13 и 18 Септември:

На 15 Октомври корабът ще акостира и в Саутхамптън (Лондон), отплавайки обратно към Карибите.

Веднъж стъпили на борда на този магнетичен плавателен съд, ще забравите, че трябва да излезете в някое пристанище…..Озовавате се в истински парк със свежо зелени дърветa “Central Park” ,

 

Алеята на забавленията  “Boardwalk” е по цялото протежение на кораба с магазини, ресторанти, барове, въртележка, стена за скално катерене,  – всичко е вълнуващо.

На откритите палуби може да изживеете сърфиране със симулатор – Водна пързалка “FLOWRIDER” или спускане по въже от единия до другия край на кораба.

Други неустоими предложения са ледената пързалка, шоу програми, всичко това включено в цената на круиза.

 

Включено в цената на круиза са и нощувките. Може да избирате между:

вътрешна каюта, външна каюта с прозорец, каюта с веранда или апартамент. Най-предпочитани са каюти с веранда, тъй като всеки ден може да поръчвате безплатен рум сервиз и да хапвате на своята частна тераса докато съзерцавате изгрева и залеза на Средиземноморските кътчета!

 

Включено в цената на круиза – е пълен пансион изхранване в супер лукс 5* Ресторант, ако не искате да се обличате елегатно, може да се храните от сутрин до вечер в бюфетна зона, или пък да поръчвате рум сервиз във вашата каюта.

 

 

 

 

 

 

 

 

УНИКАЛНИ МОМЕНТИ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!

Забавачница за деца, с обучени инструктури. Организарат се игри, състезания, занимания.

Включено в цената на круиза паради с анимационните герои Шрек, Мадагаскар, Пингвините, Кунфу Панда…

 

ТЕЛ. ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0889276910; имейл: [email protected][email protected]