Съвместимост между зодиите: Близнаци

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Продължаваме с класифицирането на най-подходящите партньори. Да видим какво е положението при близнаците:  Близнаци и Овен: Хайде, догони ме!

Овен и Близнаци са доста добро астрологично съчетание. Независимо че отстрани техните взаимоотношения приличат на боксова среща, и двамата знаят, че всичките им сблъсъци не са нищо повече от раздвижващо кръвта загряване. Двата знака се отнасят леко към живота и това им помага да преодоляват много трудности. Въпреки че те живеят в различни ритми – Овенът малко изпреварва Близнака, техните характери се допълват. Променливата природа на Близнака е способна да осигури на Овена толкова необходимата му смяна на впечатленията.

Проблеми може да възникнат от това, че и Овенът, и Близнакът обичат да пръскат своето очарование наляво и надясно. Но ако на Близнака му е чуждо чувството за ревност, то собственическите маниери на Овена може да станат причина за сериозни разногласия.

В секса съвместимостта им е прекрасна – тяхната разкрепостеност и страст са способни да издигнат пара далеч извън пределите на спалнята. Освободеното им държание на обществени места често става причина за възникване на пикантни ситуации.

Близнаци и Телец: Как да бягаме, без да мърдаме от място?

В самото начало на отношенията може да изглежда, че между Телеца и Близнака няма нищо общо. Там, където вторият ще подскача и пляска от възторг, първият само ще повдигне рамене. Спокойствието на Телеца привлича Близнака, който постоянно сменя своите решения и пристрастия и в търсене на стабилност и спокойно пристанище със сигурност ще обърне внимание на сдържаната сила на Телеца.

Но Телецът и Близнакът приемат съвместимостта по различен начин. Точно тук може да започнат търкания, преливащи в бурни скандали. Само в леглото двамата проявяват рядка хармония – точно затова примирието се излива в бурен секс, пълен със страст.

Близнаци и Близнаци: Когато характерите са еднакви

Очарователен характер и кокетство по време на флирт – изглежда, тези двамата просто са орисани да се забележат веднага един друг. Но парадоксът е в това че флиртуващите Близнаци не виждат и не разбират, когато някой флиртува с тях. Такъв им е характерът, че Близнакът и Близнакът се натъкват на взаимно неразбиране.

Ако този период бъде преодолян благополучно, то съвместимостта между двамата ще бъде постигана по най-различни начини. Това са хора на крайностите – всичко или е прекрасно, или е непоправимо лошо, а отговорността за неуспехите виртуозно ще си прехвърлят един на друг. Дори ако става въпрос за секс – там двамата могат да бъдат или ужасно егоистични, или да се разтворят напълно в любимия човек.

Близнаци и Рак: Съвместимост между беглец и домашар

Тези двамата може да се озоват в една връзка само по волята на велика и нелогична любов. Но това чувство изобщо не се отличава с логичност. Близнаци и Рак са толкова различни, че всеки, който ги види заедно, може да бъде сащисан не на шега. И Ракът, и Близнакът разбират съвместимостта различно. За първия това е спокоен уют край любимия човек, за втория – радостно пърхане в дует.

Любовта може да накара тези двамата да не си търсят кусури и да не се упрекват, но на практика това се случва рядко. Макар че очарователният Близнак привлича разумния Рак, така или иначе сцените на ревност са подсигурени. Двамата са способни да се измъчват взаимно до състояние на пълна ненавист – затова този съюз е труден.

Близнаци и Лъв: Укротен хищник или изяден дресьор

Без кокетство Близнаците просто не могат да съществуват и в един прекрасен ден започват да хвърлят погледи на Лъва. Лъвът пък без внимание към собствената си персона съхне и вехне. Двамата всъщност се харесват взаимно и началото на отношенията може да прилича повече на пожар. Близнакът – знак на Въздуха, Лъвът – знак на Огъня. А какво може да бъде по-опасно от лавинообразния пожар, когато духа вятър?

Отстрани може да изглежда, че между Лъва и Близнака никога и при никакви обстоятелства няма да има съвместимост – това е любов на границата на войната. Но в действителност между тях има взаимна страст, която може да се нарече изпепеляваща.

Близнаци и Дева: Тангото на отношенията

Тези отношения напомнят на виртуозно и страстно аржентинско танго, а този танц невинаги има щастлив сюжет. Близнаци и Дева категорично не се разбират един друг – те са от различни планети. Освен това и двата знака са склонни да се разстройват и да се жалват с часове. Девата постоянно критикува безхаберността на Близнака, а Близнакът смята съветите на Девата за досадни и нетактични. Всъщност Девата има малко приятели и изобщо към общуването отношението й е избирателно – как да разбере вечно въртящия се във вихъра на приятелства Близнак?

Съвместимостта между двамата се крие в продължителните разговори – те могат дълго и с наслада да обсъждат всякакви теми и няма да им доскучае.

Близнаци и Везни: Хармония от вятър на квадрат

Тази среща напомня циклон – знаците на Въздуха се забелязват отдалече. Все им е едно какво ще кажат другите, но другите обикновено могат само да се разкъсват – как да разделят вниманието си между Близнаците и Везните. Двамата са очарователни и привлекателни, обичат да са в центъра на вниманието. Възможно е като начало отношенията да доведат до битка за пиедестала. Съвместимост между двамата е възможна само ако съумеят да си поделят този пиедестал, иначе този, за който не е останало място, ще бъде много нещастен.

И Близнакът, и Везната са големи любители на флирта наляво и надясно и се отнасят с уважение към чуждата свобода. Само при Везната тази особеност е изразена по-слабо. Все пак тя не се готви да отнема свободата на флирт на Близнака, но къде е вниманието, което толкова търси от любимия човек? Точно тук започват търканията.

Близнаци и Скорпион: Когато само приятелството може да бъде достатъчно стабилна основа

Между тези двамата всичко протича бързо, но резултатите идват с години. Близнаците и Скорпионът няма да се вглеждат един в друг – веднага са се събрали, веднага са видели всичко и веднага са разгърнали битка. Времето лети покрай тях със свистене. И двамата са упорити и напористи, опитват се да прекроят другия по свой образ и подобие и нищо не се получава от това. Скорпионът безапелационно настоява на своето, Близнакът не по-малко упорито се сражава за неговото.

Съвместимостта между двамата се засилва, привързаността става по-здрава и се закалява като стомана – в споровете. Но ако на отношенията им е дошъл краят, тази двойка, за разлика от много други, успява да запази приятелство.

Близнаци и Стрелец: Всичко започва с игра

Лек флирт, случаен поглед, игра… и в резултат Близнаците и Стрелецът имат всички шансове да станат двойка. Но на отношенията им пречат най-различни фактори – от собствената им любов към свободата до наситения работен график. Принципно Близнакът и Стрелецът със страст се хвърлят както в работа, така и в развлечения. Направо е нереално да намерят свободно време при всичко това.

Импулсивност – по този признак двамата имат стопроцентова съвместимост. Съществена част лекомислие също имат и двамата. И макар че Близнакът може да се поблазни да се възползва от свободата, която любезно са му предоставили и да си завърже флирт, Стрелецът прави всичко, за да не се случи това.

Близнаци и Козирог: Укротяване на опърничавия

И тук трябва да се разбере кой кого се опитва да укроти. Дали Близнакът, каквото и да става, се опитва да разклати сериозността на Козирога, дали Козирогът иска да възпита в Близнака нещо по-отговорно, отколкото са те в действителност. Двамата са различни, но няма да се получи да прекроят другия по свой маниер. Тук ще помогне само искрената любов, упоритостта е характерна и за двата знака.

Съвместимост между Козирог и Близнаци е възможна само ако се допълват един друг, без да влизат в противоборство.

Близнаци и Водолей: Волна свобода по две

Това е случай, когато звездите се подреждат на небосклона в надпис: „Бъдете щастливи!” Затова такава хармонична връзка се среща много рядко. Близнаци и Водолей се разбират от половин поглед – и двамата обичат свободата, и двамата обичат флирта, а най-важното – могат да флиртуват един с друг нощи наред. В леглото съвместимостта им е безспорна – знаят точно какво искат и са готови за експерименти.

Не, не всичко е гладко – ако флиртът с някой трети отиде твърде далеч, сцената на ревност е гарантирана.

Близнаци и Риби: Щастие върху действащ вулкан

Хубаво ви е заедно, но тези отношения са опит да посадите градина на склона на действащ вулкан. Близнаците искат свобода, а Рибите желаят да заемат главно място в отношенията. Ако Близнаците и Рибите се съберат на едно място, то рано или късно ще има взрив.

Затова пък на другите им се струва, че Близнаци и Риби са идеалната двойка и наистина – Рибите са весели и съблазнителни, а Близнаците просто очароват. Само че двамата мислят по различен начин и това усложнява всичко. Те могат да бъдат отлични приятели, но за съвместен живот е необходимо да се потрудят.

Съвместимост на останалите зодии:

Съвместимост между зодиите: Овен

Съвместимост между зодиите: Телец

Съвместимост между зодиите: Рак

Съвместимост между зодиите: Лъв

Съвместимост между зодиите: Дева

Съвместимост между зодиите: Везни

Съвместимост между зодиите: Скорпион

Съвместимост между зодиите: Стрелец

Съвместимост между зодиите: Козирог

Съвместимост между зодиите: Водолей

Съвместимост между зодиите: Риби