Прогнози за Байерн – Борусия Дортмунд | TopZalozi.com

28
Добави коментар
premier
premier

Изходът от финала на Шампионската лига между отборите на Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен изглежда труден за предвиждане, но ви предлагаме две логични прогнози, предвид фактите за двата тима и съдията на двубоя.

Прогноза 1: И двата отбора да отбележат гол – 1.72 при bet365 ПЕЧЕЛИ

Борусия и Байерн изиграха 4 мача помежду си този сезон, като 3 от тях завършиха с опцията „Гол/Гол“ – две равенства 1:1 в Бундеслигата и две победи за мюнхенския гранд за купата с резултати 2:1 и 1:0.
Последният мач между двата тима, игран на неутрален терен, е на финала за купата на Германия през 2012 и завършва 5:2 в полза на Дортмунд.
Нападателят на Борусия Робърт Левандовски отбеляза 22 гола в последните си 24 мача и единствено Кристиано Роналдо (12) е реализирал повече попадения в ШЛ този сезон от полския нападател (10). Левандовски наниза 4 гола на полуфиналите срещу Реал Мадрид, а от началото на миналия сезон е записал 5 попадения на сметката си в мачовете срещу Байерн.
Острието на мюнхенци Томас Мюлер отбеляза 7 гола в последните си 8 мача в Шампионската лига и е на трето място по този показател в турнита този сезон.

Прогноза 2: Над 4.5 картона – 1.90 при bet365
Главният съдия на този двубой – Никола Рицоли, показа поне 5 картона във всеки от 4-те си мача в Шампионската лига този сезон, както и в 7 от последните му 8 двубоя във всички турнири.
Рицоли е вдигал червен картон в 5 от последните 7 мача, които е ръководил.
В 5 от последните 6 мача на Байерн в ШЛ също е имало над 4 картона.
В последния двубой между Байерн и Борусия, игран в началото на месеца, общият брой на картоните е 6.

Промоции на bet365 за финала на Шампионската лига:

Безрисков залог на живо!
За да се класира за промоцията, клиентът трябва да направи залог преди началото на мача и след като срещата започне, да направи друг залог на пазар На Живо. Ако ПЪРВИЯТ залог На Живо е губещ, bet365 ще върне този залог, до стойността на най-големия залог на клиента преди мача (до 20 лева или еквивалент в друга валута).

Връщане на губещи залози при 0:0!
Ако клиент на букмейкъра направи залог на Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст преди началото на мача и той завърши 0:0, bet365 ще му върне губещите залози за тези пазари!

Подсигурен залог за Първи Голмайстор!
Клиентите направили залог на Първи Голмайстор преди началото на срещата могат да бъдат спокойни, че когато и да вкара техния играч в мача, bet365 ще им изплати печалба. Подсигурените залози са уредени при 1/3 от началния коефициент за 90 минути игра.

100% депозит бонус за нови клиенти!
Оферта за нови клиенти на bet365: Удвояване на първия депозит (100%, до 100 лв бонус, важат условия и правила, 18+).

Публикувано: 24 май 2013, 17:45