Масивни мъжки гривни

0
Добави коментар
famozni
famozni

– Тип – мъжки бижута – масивни мъжки гривни

– Материал – неръждаема стомана

– Спортен дизайн

– Висококачествена изработка

– Ефектна закопчалка

Уникални масивни мъжки гривни от неръждаема стомана

Онлайн бижутерия Бижузоун ви предлага богато разнообразие от евтини и качествени бижута. Само при нас можете да намерите някои страхотни предложения, които не са актуални никъде другаде. При нас можете да поръчате по няколко различни начина, като се стараем да изпълняваме вашите поръчки в най-кратки срокове. Вие можете да поръчате чрез системата ни за поръчки на сайта, също така можете да поръчате по телефона на номер – 0885 323 661, третият вариант за поръчка е на нашия скайп адрес – bijuzone.

Масивните мъжки гривни са от неръждаема стомана и с висококачествена изработка. Гривните са със спортен дизайн и са подходящи за носене ежедневно на всякакви събития и места. Те са с ефекта закопчалка и дизайн. Дължината на гривните може да се регулира, като се премахнат няколко сегмента, това става изключително лесно и не изисква особени усилия.

На страницата ни във Фейсбук можете да намерите уникални промо кодове за отстъпка. Чрез тези кодове можете да намалите вашата поръчка с от 10 до 30%. Кодовете са видими единствено след като харесате страницата ни. Можете да се възползвате също и от нашите подаръчни кутии. Чрез тях, тези масивни гривни биха се превърнали в уникален подарък за ваш близък. Цената на кутиите е 1лв, може да видите снимки на кутиите в нашия блог.