Видове лечение на косопад

1
Добави коментар
skandalno
skandalno

Видове лечение на косопад

Ефект-2 при косопад

Мъжкият модел на косопад обичайно се предизвиква от хормонални или генетични причини. Така например един от основните виновници е андрогенът дихидротестостерон (ДХТ), който запушва космените фоликули, понякога предизвиква болки, парене и сърбеж.

Ето защо, без значение какъв ще е вашият режим на лечение, препоръчително е да използвате уникалния препарат срещу косопад „Ефект – 2”, който се предлага на пазара под формата на лосион от 8 години. Той спомага за блокиране вредното влияние на дихидротестостерона, отпушва космените фоликули, подхранва косата и успокоява скалпа.

Всъщност, първата причина да си поръчате „Ефект – 2” още днес е неговата неповторима способност не само да помага при отстраняване признаците на косопад, но и да служи като превенция на оплешивяването.

Видове лечение на косопад

В традиционната медицинска наука са се оформили четири основни видове лечения на косопад.

ДХТ блокбъстери

Те работят за намаляване нивата на ДХТ, като потискат неговото създаване. Резултатът е по – малко количество дихидротестостерон в скалпа и дълготрайно облекчаване на космените фоликули от вредните въздействия. Очакваният резултат в битката срещу косопад е ясен – при отсъствие на ДХТ, на клетките се осигурява възможност да се развиват напълно безпроблемно.

„Ефект – 2” съдържа натурални съставки, които безопасно спомагат за намаляване нивата на ДХТ.

Стимуланти за растеж на косата

Под стимуланти на растежа се разбират продукти, които имат способността да карат косата да расте. Използването на растежен стимулатор може да помогне много за борбата с косопад, а в комбинация с вещества за блокиране на ДХТ напълно да отстранят проблема.

Отстранете косопада и подхранете косата с „Ефект – 2” сега. Друга неповторима особеност на този лосион е наличието на много полезни вещества, които стимулират растежа на косъма.

Антиандрогени

Антиандрогените играят сходна с ДХТ блокбъстерите роля. Тяхната цел е да предпазят космения фоликул от влиянието на дихидротестостерона. Използването им дава допълнителна възможност за спиране на хормоналния косопад, тъй като атакуват проблема под друг ъгъл.

Поръчайте най – ефективния и достъпен антиандроген: лосионът срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2”.

Противовъзпалителни средства

Противовъзпалителните средства работят за намаляване на всякакви възпалителни процеси по скалпа, зачервяване или лющене, причинени от хормонални и имунни реакции на организма.

„Ефект – 2” съдържа редица полезни билки, които влияят благотворно върху цялостното състояние и успокояват кожата на главата.

Поръчайте „Ефект – 2” сега: 0895 334 112 или чрез формата за поръчки

 

22. май 2013 11:55:45 от Косопад

Категории: Лосион срещу косопад, Срещу косопад – Ефект 2 |
Етикети: kosopad, lechenie na kosopad, лечение на косопад |
Напишете Коментар