Конкурс за най-малък пенис

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Конкурс за най-малък пенис ще се проведе в Бруклин, Ню Йорк, на 20 юли. Не бързай да подаваш документи за виза, за да се включиш, има къде-къде по-завършени победители от теб.

“Добрите неща могат да дойдат в малки опаковки” – това е слоганът на събитието. Можем да се съгласим, но тези добри неща са: диамантите и шоколадовите бонбони Lindt да речем. За другото не сме хич съгласни. Дамите също ще потвърдят.

Пожелаваме успех на участниците в конкурса, които след него ще си търсят нежна половинка, убедени в своята известност. Особено трудно ще бъде на бъдещия победител. Колегите зад Океана пишат, че някакъв с 2-сантиметров шперц в ерекция е фаворитът. Къде отиваш ти, може би? Дано не споделя радостта от бъдещия приз с родителите си, които със сигурност ще умрат от срам. “Хей, синът ни спечели конкурса за най-малка патка. Той е най-известният мъж с най-малката патка”. Спестете си радостите.

Само ще те светнем, че миналата година датският сайт за запознанства Singlesex.dk обяви също конкурс за най-малък член. Победителят получи iPhone 5, а неговият подгласник – iPad 3. За да стигнат до финалната права, притежателите на пениси със скромни размери трябваше да изпратят техни фотоси на фона на линийка. Изискването е мъжкото достойнство да е в еректирало състояние.

Чети още на: “2013 Smallest Penis in Brooklyn”

Tags: за него, конкурси, секс, събития