Суроватъчен протеин » Най-добра цена | Fhl.bg

4
Добави коментар
HELPA
HELPA

Дали целта е мускулна маса или отслабване и изгаряне на мазнини,протеина е задължителен във вашия арсенал.Засилва обмяната и възстановява разрушения от тренировките мускул.

 

Прием на протеин и аминокиселини ®

Трябва ли да пия протеин и аминокиселини преди и след тренировка ?

 

  Всеки сериозно спортуващ знае ,че след тренировка приемането на протеинов шейк и аминокиселини е абсолютно задължително,за  изграждане на мускулна маса,  увеличаване на силата и по-бързото възстановяване .Метаболитен прозорец съществува веднага след тренировка, и той има голямо влияние върху тренировъчния успех.Независимо дали става въпрос за спортовете за издръжливост, или се опитвате да увеличите мускулната маса, който не използва тази метаболитна промяна, рискува да се лиши от добри резултати и напредък.Подробна информация за прием дозировка и кога да пиете аминокиселини тук ⇔

Суроватъчен протеин

 

Суроватъчен протеин на прах е хранителна добавка, създадена от филтриране на млечни протеини. Суроватъчния протеин е  продукт получен от преработката на сиренето . Суроватката може да се обработват до получаване на суроватъчен протеин в три форми: суроватъчен изолат, суроватъчен концентрат, или суроватъчен хидролизат .Счита се, че е с най-високо качество тъй като има най-висока биологична стойност и се усвоява най-бързо от организма. Whey Protein има най-високо съдържание на най-важните аминокиселини – тези с разклонена верига (BCAA) и на глутамин, които осигуряват положителен азотен баланс. Профила от аминокиселини на Whey Protein е отличник.Той Ви набавя нужните аминокиселини в точното съотношение. Прочетете една от най-добрите статии ⇔ Защо да пия Суроватъчен протеин при диета и отслабване

 

Вреден ли е протеин на прах-странични ефекти

 

   Подготвили сме серия от статии изготвени с материали от публикувани изследвания,относно въпроса „Вреден или полезен е прием на протеин на прах“.От тях ще стане ясно, че въпроса е по-скоро, не „има ли странични ефекти от прием на протеинов шейк“, а какви поражения си нанасяте, ако тренирате тежко и интензивно ,но не се възстановявате добре от тези тренировки.

       ♦Прием на протеин на прах и кръвно налягане

       ♦Прием на протеин, натоварва ли черния дроб

       ♦Прием на протеин на прах и влиянието му , върху имунната система

       ♦Натоварва ли бъбреците прием на протеин

       ♦Гейнър или протеин

В наши блог Суроватъчен протеин сме разделили протеините по процентно съдържание  в 1 килограм протеин на прах.Така избора на Whey Protein ще Ви е по-лесен, и ще можете да разграничите според вашите цели и дневни нужди (протеин 60%, протеин 70%, протеин 80% и протеин 90%+ суроватъчен изолат).Така отговора на въпроса, „Как да избера най-добър протеин“, ще е максимално улеснен!