Ни Ло облече абитуриентка

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ни Ло облече абитуриентка

Плеймейтката беше атракцията на абитуриентските балове във Велико Търново

Николета Лозанова сбъдна мечтата на абитуриентката Яница от Велико Търново. Плеймейтката, която обяви нестандартна благотворителна кампания преди два месеца, избра победителката, която може да се нарече най-щастливата абитуриента.
Ни Ло обяви, че търси „най-готиното и свястно момиче“, което завършва тази година. Абитуриентката, която най-силно впечатли футболната съпруга ще получи уникална награда от Николета – грим, прическа и тоалет от личния й гардероб, пишат от БЛИЦ.

Николета Лозанова и абитуриентката Яница.

Оказа се, че Яница от Велико Търново е изпратила най-пленяващото и убедително мотивационно писмо от всички желаещи да получат тоалет на Николета Лозанова. Ученичката, която завършва Езиковата гимназия в старата столица, се намърда в дрешка на любимата марка на плеймейтката – Dolce & Gabanna. Припомняме ви, че звездната мама отпразнува своя бал в Пловдив преди доста години, но тогава тя бе още платинено руса, с неестествен загар и с турбо фолкаджийски тоалет.

Николета Лозанова на собствения си абитуриентси бал

Тази година Ни Ло бе заложила на животински мотив, както за себе си, така и за абитуриентката Яница.
Лозанова подкара лимузината на абитуриентката по улиците на Велико Търново и безспорно се превърна в най-голямата атракция на баловете там.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: