Познахте ли я? видяна 12893 коментари 9

2
Добави коментар

Помните ли сладката и винаги усмихната Аманда Байнс?

Е, вече няма и следа от нея. Преди дни тя бе арестувана в апартамента си в Ню Йорк за притежание на марихуана и за опасно поведение. От известно време насам Аманда определено е тръгнала по стъпките на Линдзи Лоън …

Ето и предисторията на ареста на актрисата: тя пушила джойнт в сградата и се опитала да прикрие следите, изхвърляйки бонг през прозореца на апартамента си на 36-ия етаж, за което е и обвинението в безразсъдно и опасно поведение.

Кариерата на Аманда като че ли върви само надолу, а напоследък тя привлича внимание само с шокиращия си външен вид и с изцепките си в социалните мрежи.

Скоро след ареста си 27-годишната актриса била освободена под гаранция. На изслушването тя правела странни физиономии и си говорела сама:

След като беше пусната на свобода, актрисата използва социалната мрежа Twitter, за да се защити, в своя профил тя твърди, че не пуши нищо друго освен цигари.

Байнс стигна и още по-далеч в твърденията си: „Не вярвайте на твърденията в медиите, че съм била арестувана. Всичко е лъжа. Полицаят, който ме арестува преди две вечери, извърши сексуално насилие над мен.

Той излъга и каза, че съм хвърлила бонг през прозореца, когато аз само исках да вдишам свеж въздух. Той ме плесна по вагината. Сексуално насилие. Не е малко. Тогава аз извиках ченгетата. Той ме закопча с белезници, на което аз се съпротивлявах, противно на написаното в медиите. Тогава бях откарана в психиатрична болница. Обидно.“

Аманда Байнс преди и сега можете да видите в нашата Галерия