Tонколони ТОА професионални | ProАudio – озвучителни системи,ефектно осветление, музикална техника и инструменти

1
Добави коментар

ТОА е японска компания, с над 60 години опит в разработване на компоненти за озвучаване, оповестяване и тонколони за инсталация.

Името на марката е световно познато като синоним на истинска японска прецизност и взискателност при създаване на надеждни и качествени продукти.

ТОА е по-популярна със системи за оповестяване по EN 54 и системи за сигурност, но в последните години пасивните тонколони за инсталации, разработени за конкретни и специфични приложения са много търсени и се изполват за сериозни инсталации в цял свят. Може да разгледате различните тонколони ТОА.

ТОА  създават стандарт със специфичните тонколони с насочен звук-обикновено колонен тип или лайн-а-рей тип, които са вярното и професионално решение за  лекторски , конферентни и  читалищни зали.  Проектирани са с висока чувствителност на говорителите за максимална яснота и съотношение към мощността, което е много важно при  използване  за презентации и говорна реч.

Друго важно предимство на тези тонколони е лесната им и удобна инсталация. Специалните скоби, възможност за работа както на 8 Ома, така и на стоволтова линия  и отличното съотношение цена – качество ги правят търсено решение от инсталатори и озвучители. Професионалните тонколони на ТОА допълват широката листа от качествени  и надеждни продукти и решения за озвучаване,с добър звук,  елегантен дизайн,  продължителна гаранция.

 

бутон за споделяне

Подобни статии:

Оповестителни системи- а това какво е….