Система PVC улуци и водосточни тръби за покривно отводняване Eslon | Системни решения | GS Строймаркет – онлайн магазин за…

1
Добави коментар

PVC улуци и водосточни тръби с марката S-lon за вашия покрив. Цялостната система за покривно отводняване от ПВЦ осигурява лесен, бърз и надежден монтаж, придава красив и завършен вид на всяка фасада, гарантира дълга и безпроблемна експлоатация.

 

Eslon BV е специализиран производител на строителни продукти от PVC, както за домашни майстори, така и за професионална употреба. Компанията Еслон се намираме в Холандия, където се произвеждат и доставят висококачествените продукти от ПВЦ в много европейски страни, както и за износ към страни извън Европа.

 

Компанията Eslon е основана през 1974 г. като специализирана в производство на строителни продукти, произведени от рециклирани PVC. Производството на всички строителни материали с марката S-lon е в съответствие с ISO 9001 и ISO 14001 изискванията. Производствения процес е съобразен с качеството на продукцията и отговорност към околната среда.

 

Във всички складове за строителни материали на GS Строймаркет в страната може да намерите необходимите продукти от цялостната покривна отводнителна система Eslon – водосточни тръби и улуци от PVC, система GD25 в кафяв цвят.

 

 

 

Разгледайте схемата за монтаж на ПВЦ улуци и водосточни тръби S-lon, не се колебайте да се свържете с нас при възникнали въпроси относно артикулите, монтажа или цените. Свържете се с нас, за да ви изготвим индивидуална оферта.