Звездите обожават: токчетата „Geo“ от Christian Louboutin видяна 3544 коментари 4

1
Добави коментар

Несъмнено маестро Кристиян Лубутин е един от най-големите любимци на звездите, затова и съвсем очаквано всяка негова колекция се радва на голям интерес от страна на известните дами.

Поредното доказателство на това твърдение идва директно от холивудските красавици Гуинет Полтроу и Зоуи Салдана. Именно те двете бяха първите знаменитости забелязани с чифт токчета от новата есенна колекция на дизайнера.

Актрисите се бяха спрели на обувките модел „Geo“, характеризиращи се с ефектен акцент в предната част и сексапилен висок ток.

Четете още: Любимите лубутенки на звездите

Русокосата половинка на певеца Крис Мартин се появи първа с въпросния аксесоар.

На немската премиера на лентата „Железният човек 3“ Гуинет демонстрира стилна визия, състояща се от нежна бяла рокля Kaufmanfranco, пристегната около талията с черен колан, и сиво-черни обувки на ток модел „Geo“ от Christian Louboutin.

Преди броени дни с същите пленителни токчета бе забелязана и нашата любимка Зоуи Салдана. Тя обаче се бе спряла на червено-черния вариант на аксесоара.

Остатъка от визията на звездата, която тя бе подбрала за гостуването си във вечерното шоу на Джими Фалън, се състоеше от ретро – шик рокля от есенната колекция за 2013 на Diane von Furstenberg.

Четете още: Лятно вдъхновение от Зоуи Салдана