Цацаров дочака дъщеря си от бала и пое към София

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Цяла нощ главният прокурор Сотир Цацаров не мигна от вълнение около абитуриентския бал на дъщеря си Диана. Щастливият баща дочака момичето да се завърне призори, посрещна я вкъщи, попита я как е прекарала и едва тогава потегли към работното си място в София.

Обвинител №1 бе изключително радостен от събитието. Лично съпроводи единственото си дете до тържеството. Точно в 19 часа миналата вечер двамата слязоха пред жилищната кооперация в Пловдив без шумотевици. Майката Меглена дискретно стоеше във входа на кооперацията. Дори нямаше струпване и на съседи. Охраната остана в караулката, като учтиво помоли да няма движение по тротоара, откъдето ще мине Диана.

В черна дълга рокля, обсипана с мъниста, с цепка до бедрото и гол гръб, миньончето се качи в мерцедес кабрио. Беше с обеци “Сваровски”, черни сандали, а на дясната  ръка се виждаше червен конец със синьо мънисто против уроки.

С луксозния автомобил Диана стигна до “Тримонциум”, където се събра класът  от френската гимназия.

В това време баща  влезе в ролята на фоторепортер и запечата щастливите моменти на дъщеря си и нейните съученици. Лека носталгия налегна главния прокурор, наблюдавайки колко е пораснала наследничката му. Тя наистина бе елегантна и изискана, косата  беше сплетена на венец.

След като Диана влезе в “Тримонциум”, щастливите  родители седнаха в заведение в центъра в Пловдив. Бяха с още неколцина приятели, където се почерпиха за здравето на момичето. Съзнателно отказали шумно тържество. Няколко дни преди това почерпили роднини вкъщи.

Изчакали да стане 12 след полунощ, за да занесат на Диана по-удобни дрехи, и се прибрали у дома. Абитуриентката и съучениците  продължили в бар до сутринта, а след това посрещнали изгрева на Бунарджика.

Диана не замина със съучениците си в Слънчев бряг, а остана да чете за кандидатстудентските изпити, които са в началото на юни. На предварителните тя изкарала много добри оценки, но била максималист като баща си и държала отново да се яви.

 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти