Ламиниране на коса за красота, блясък и защита с най – новата високостепенна ултравиолетова преса само за 12 лв. вместо за 45…

0
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Ламиниране на коса за красота, блясък и защита с най – новата високостепенна ултравиолетова преса само за 12 лв. вместо за 45 лв. от Студио Рени!!

Ламиниране на косата е днешната истинска вълшебна пръчица за красота при жените, живеещи в съвременните градове, където състоянието на косите се влияе негативно от от агресивната околна среда. Ламинирането e един нов метод за заздравяване и възстановяване структурата на косата. При ламинирането на косите се нанася специално вещество, което покрива всеки косъм със защитно покритие, като в резултат косата, като цяло, е защитена от замърсения сух въздух, от вятъра, от въздействието на слънцето, като при това диша. 

Процесът на ламиниране придава супер-блясък, еластичност и защитава цвета на Вашата коса!

Процедура в четири стъпки:

Нанасят се масла чрез фрикция, (престой 15 мин ), косата се измива със специален шампоан, който нежно почиства и възстановява хидратацията. На влажната коса се нанася дълбоко регенерираща маска Арган – хидратира, трайно реконструира и подхранва. Маската въздейства минимум 5 минути. Косата се изплаква и се вкарва в дълбочина масло от Арган. За максимален ефект на ламиниране косата се обработва с инфрачервена преса, специална професионална иновация, която действа на молекулярно ниво и вкарва активните натурални агенти от продуктите с арган до сърцевината на косъма. Следва оформяне със сешоар. Ефектът трае 20 дни или 3-4 измивания.

1. Ламинатът заравнява неравностите и травмите на косъма, особено изразени при сухите и изрусени коси, като неговата гладка повърхност придава изключителен блясък на косата;

2. Всеки косъм се удебелява с около 10% в резултат на допълнителния слой, като съответно и обема на косата нараства със същия роцент;

3. Косата получава изключителна гъвкавост, която улеснява разресването и. Косата, облечена в целулозно покритие и обработена с фолио и преса трайно запомня придадената й вече форма.

4. Покритието запазва цвета на косата, като пречи за преждевременното измиване на нанесения цвят. Обикновено покритието започва да е измива месец, след процедуата, като процесът е плавен и постепенен. Ако овторите процедурата, няма опасност да се получи пренасищане. Косата поема точно толкова ламинат, колкото може да приеме.

Вреден ли е биоламинатът за косата?

В никакъв случай! Ламинатът оказва защитна и подхранваща роля за Вашата коса, а също така има лек овлажняващ ефект. В същото време позволява както на косата, така и на скалпа да дишат. След обработката на косата с ламинати, тя изглежда свежа и гладка, благодарение на протеиновите комплекси ,извлечени от перли. Съставът на продукта не включва пара-фенилен-диамин, така че няма опасност от никакви алергични реакции. Благодарение на свойствата на протеините, които влизат в състава на целулозата, косата има такъв забележителен вид. Също така в действието на протеина влиза и защитата на осата от ултравиолетовите лъчи, които оказват вредно влияние. Освен всичко останало, при използването на ламиниране, цветът се задържа значително по-дълго. 

Условия

Ваучерът е валиден от 29.05.2013г. до 03.07.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Ваучерът включва: 

Ламиниране на коса за красота, блясък и защита с най – новата високостепенна ултравиолетова преса само за 12 лв. вместо за 45 лв. от Студио Рени!!

Необходимо е предварително запазване на час на тел: 0897 68 98 27 ; 0878 20 98 27

За допълнителни въпроси се обръщайте към доставчика на услугата

Работно време: от 10:00 до 18:00 ч.

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате възможност до три дни да заплатите вашите заявени ваучери.