Слънчев бряг открива сезона на 1 юни

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

На 1 юни стартира официалното откриване на сезон Лято 2013 на южния плаж в курорта Слънчев бряг. От тази дата до края на месец септември по дължината на цялата концесионна ивица ще работят 26 постоянни постови спасители, медицински екип с реаниматор и лекар-специалист. Поставени са кошчета за сметосъбиране, осигурени са съблекални, всички плажни чадъри са разпънати, поставени са и шезлонги. Плажът е пригоден и за хора с увреждания. За тях са изградени специални тоалетни и рампи. Трудноподвижните посетители ще ползват чадърите безплатно. Те са с надпис и специално лого и за улеснение са поставени в непосредствена близост до вече изградените дървени непрекъсваеми пътеки. Те служат за лесно придвижване на хората с двигателни увреждания, както и майки с колички до пясъка, морето и чадърите. Безжичен интернет за свободен достъп е осигурен за всички гости на ивицата.

На входа на плажа на 30-метров пилон вече се развява спечеленият и тази година международен Син флаг. Два пъти в месеца се правят проби на морската вода, дезинфекцира се по предварителен график пясъчната ивица. Управителят на плажа Кирил Спасов апелира туристите да спазват препоръките на спасителите и да се съобразяват с ограниченията на флаговете.

Нови водни атракциони и перфектни условия за отдих очакват многобройните посетители на южния плаж в Слънчев бряг това лято. Всички открити и закрити нощни заведения ще изненадат клиентите на официалното откриване с атрактивни програми и партита, тематични украси. Спасов смята, че най-големият плюс на туристическия продукт на южния ивица е много доброто съотношение качество-цена.

В аванс управителят информира, че българските диджеи стартират купона на „Какао бийч” на 8 юни. Музикалното шоу повеждат DJ Deso и DJ Kaiski. Участия ще има и на диджеите Павел Петров, Методи Христов, DJ Tapesh, DJ Daniel Dexter и др. От месец юли започват световните диджей партита. И тази година организаторите ще съберат на южния плаж най-големите имена от цял свят на една сцена.