Десислав Чуколов: Борисов обикаля и говори лъжа след лъжа

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

/KРОСС/ Това, която стана вчера бе това, че направихме така,че групировката ГЕРБ да не е отново на власт. Това заяви Десислав Чуколов от „Атака“ в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той обясни, че е щяло да бъдат осигурени гласове от страна на ГЕРБ за мандат на ДПС и БСП. Става дума за 6 човека от партията на Борисов, чиито бизнес зависи изцяло от това те да са във властта. Бизнес за стотици хиляди лева, уточни още националистът. „Както ГЕРБ пазаруваше гласове, така сега и ДПС го правят“, каза още Чуколов.

По думите му, ако се прочете стенограмата от вчерашното заседание в НС, ще стане ясно че в залата е имало и депутати от ГЕРБ.

ГЕРБ си мислеше, че ще управлява отново, но Атака я извади от властта. Що се отнася до заплахите от ГЕРБ към Волен Сидеров, той заяви, че те са предадени в прокуратурата и тя се занимава с тях. Само искам да уточня, че те идват от високо ниво, каза той.

Каквото и да бяхме направили вчера, ГЕРБ пак щяха да са недоволни. Там няма угодия, каза още той. Знам, че за тях е много трудно да паднат. Те самите не са уверени. Тепърва ще видим разпада на тази партия. Тя е създадена във властта и след като не може да се докопа до нея – ще се разпадне. Ако бяха останали на власт ГЕРБ, прокуратурата нямаше да може да предприеми действията, които се надявам, че ще предприеме сега, каза още той.

Борисов обикаля и говори лъжа след лъжа. Писна ми да ходя след него и да го опровергавам, каза Чуколов.

Той бе категоричен, че нямат проблеми с избирателите си. Блокирахми няколко платени писачи и всичко е наред, каза той.

 

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.