Елегантни и свежи идеи за булчинска рокля – Edna.bg

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Снимка:
Списание „Булка“

Изборът на булчинска рокля е може би един от най-отговорните моменти за всяка жена в процеса на подготовка за сватбата.

Вероятно всяка една от нас някога се е замисляла за това как би искала да изглежда – като приказна принцеса, гръцка богиня, фея или по последна мода.

Когато дойде това време в живота ви – да избирате сватбената си рокля, трябва да знаете, че най-важното е да подчертаете индивидуалността си и да се чувствате комфортно.

Ето и няколко елегантни идеи за булчинска визия.

Класическата
Елегантността никога не излиза от мода. Вашият стил е в изчистените линии, качествените тъкани и изисканите детайли. От пръв поглед ще се влюбите в роклята с А-силует от матова коприна, ще бъдете във възторг от дългите ръкавици и перлените украшения. Или тоалет от органза и шал, обсипан с малки перлички. И разбира се, воал, обкантен с бяла коприна, украсена с малки цветчета. Нищо няма да отива повече на косите ви от блестяща тиара.

Естествената
Не обичате претенциозните рокли, корсетите и огромните деколтета не са за вас. Стилът ви е в простотата и естествеността. В деня на сватбата си искате да бъдете ангел, излъчващ невинност и сияние. Мечтата ви е права рокля от шифон, обикновен модел с А-силует от органза или пък елегантна дреха от бял лен. Може да разпуснете косата си и да я обсипете с цветчета, да я вържете в ниска опашка или да я прикрепите с гребен. Обуйте украсени с розички сандали. Бижутата са скромни – обеци с перли, тънка верижка и венче от полски цветя, които подчертават руменината ви.

Примадоната
Където и да сте, с когото и да се срещате, винаги сте в центъра на вниманието. Обичате шумолящи рокли, вълнуват ви чувствените движения. Обожавате тоалети, разкриващи шията и раменете ви – дълбоки деколтета, открити гърбове. Падате си по ефектни цветове и незабравими детайли. Роклята ви е достойна за истинска кралица. Тя трябва задължително да бъде с пищна пола от тафта или коприна.

Романтичната
Мечтателна и женствена, с нетърпение очаквате момента, когато ще се впуснете в търсене на идеалната сватбена рокля. Тя трябва да е също толкова нежна, колкото вас – в стил „Ампир“ или силует „Принцеса“, от струящ жоржет, коприна, дантела или въздушен шифон. Обкръжете се с нежни въздушни тъкани. Изберете кремаво или слонова кост. Приберете косата с диадема, като пуснете свободни няколко къдрици. Аксесоарите ви трябва да са лични – бабините обеци, маминото колие или гривна, подарена от баща ви.

Оригиналната
Имате собствен стил, никога не следвате тълпата. Обичате всичко нетрадиционно, оригинално. Ще намерите своята рокля изведнъж. Ще я видите на витрината на някой магазин или на страниците на модно списание и веднага ще я познаете. Вариант за вас е тесен модел, цветя в косите и тънко колие. Кокетна рокля с пищна пола, къси ръкавици, бели слънчеви очила и кабриолет от 60-те – такава комбинация е напълно във ваш стил. Сложете всеки аксесоар, който ви харесва.

Модерната
Винаги сте се увличали по модата. Следите тенденциите и светкавично различавате „Valentino“ от „Chanel“. На сватбата си трябва да изглеждате като слязла от подиума. Съвременните тъкани и силуети, модните детайли и аксесоари, стилната прическа и грим – може да демонстрирате всичко това на сватбата си.

Галерия с елегантни цветни рокли, селектирани от списание „Булка“, можете да разгледате ТУК.

Корицата на новия брой

Още полезни съвети за всички бъдещи булки можете да прочетете в списание „Булка“. Новият летен брой вече е на пазара, а на корицата виждаме Паолина Петракиева – Мисис България Вселена 2010. Тя представя последния писък за сезона – цветна булчинска рокля. В светло екрю, роклята е цялата на цветя, които се разстилат по ефирната материя в палитра от ментово зелено, небесно синьо, лимонено жълто и кварцово розово. 

Една булчинска рокля, в която има цветен акцент, стои много свежо, различно и запомнящо се. Бъдете смели и различни!

На фокус в броя е булчинският букет, който този сезон е ярък, наситен и нежен. Ще откриете още и куп вдъхновяващи идеи за оригинална лятна сватба – от избора на мястото до декорацията и най-дребния детайл.

Списание „Булка“ разкрива и 10 тайни за грима, за да сте перфектна от началото до края на сватбения ден. С акцент върху тена, устните и маникюра, козметичната витрина в броя ще ви запознае с последните тенденции за сезона, а пътешествие в света на парфюмите ще ви разкрие на какво ухае лято 2013.