Как да си хвана гадже, защо нямам приятелка?

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Най-обща характерестика на мъжа

Трудно ви е да осъществите сериозна връзка с жена? Какъв ви е проблема?

Да се опитаме се да разберем какви мъже не харесват жените.

1. Неуверен в себе си мъж, който постоянно се нуждае от подкрепа.

Този мъж обикновенно е  сантиментален. През цялото време, обаче се колебае  в истинността на своя избор. Той трябва да бъде убеждаван, че постъпва правилно и че в отношенията с дамата  всичко ще бъде наред ред. И ако не получи одобрението и се чувства объркан. А жените харесват силни и уверени в себе си мъже, които могат да взимат свои собствени решения.

2. Прекалено предсказуем

Жените обичат мъже, които са в състояние на оригинални и неочаквани постъпки. Да живееш с човек, който не е в състояние да те изненада, си е скучно и безинтересно. Опитайте се да се да я изненадате след работа с букет цветя, неочаквана покана за ресторант, кино, кратка разходка до близко красиво място и секс в колата, дребен симпатичен подарък, или просто направете палачинки и кафе в неделя за закуска – такива романтични постъпки, колкото и тривиални да са, ще бъдат удоволствие за всяка жена!

3. Снизходително високомерен

Наблюдавайки поведението на мъжа, жената винаги прави аналог с начина, по който ще се отнася към нея. Арогантността, високомерието и липсата на учтивост към другите не привличат жените. Въоръжете се с позитивно мислене, полезно ще бъде и за вас.

4. Стиснат

Нямате шансове, ако поканите една жена на ресторант и поръчате най-евтините храни и/или и покажете, че ще платите само за себе си! Друг е въпросът, ако жената сама го пожелае, но дори и тогава ще бъде поласкана, ако настоявате да се погрижите за нея. Всяка жена има нужда да почувства, че сте готови за нея на много повече, тогава очаквайте и взаимност.

А според психолозите, когато човек е щедър в живота си, той е щедър и в секса.

5. Заклет противник

С такъв човек на жената и е особено трудно. Любител на всички съмнения и спорове по всякакъв повод. А кой обича непрекъснато да се извинява за нещо и да контролира всяка своя дума? Ако сте точно такъв човек – спешно е да се научите да бъдете търпеливи, внимателни и да проявявате разбиране към инако мислещите.

6. Във всичко е прав, всезнайко – възпитател

Винаги сте прав за всичко и всички, просто трябва да живеят според вашите правила и стандарти. За една интелигентна жена – истински ужас! Жената не обича да подтиска своята индивидуалност. Така че оставете я да бъде себе си.

7. Женомразец

На такива мъжете, на пръв поглед, жени не са им необходими! Жените за тях са по-нисши същества, които не са в състояние да мислят и действат трезво. И с поведението си се опитват да го докажат. В каквато и да е връзка, с такъв мъж, една себеуважаваща се жена няма да влезе! И ако вие сте такъв мъж, то имате единствения шанс да се научите как да гледате на жената като на равнопоставен  човек, с всички нейни прекрасни качества, които обогатяват живота.

8. Сексуалност от пръв поглед

Как жените оценяват сексуалният темперамент на мъжа?  Някой теми се опитват да го идентифицират с външния вид – нос, крака, ръце, пръсти и др. Но, като правило грешат. Това може по-скоро да се определи, като се наблюдават навиците – работливост, отзивчивост, издръжливост, проява на емоция, учтивост, търпение… Поработете върху тях и заради себе си!

9. Мъжът е твърде приказлив.

Говори много, без да и даде възможност също да сподели. Тези прояви на нарцисизъм и изключителност са нещата, които отказват бързо жената от интимност. Предпочита да бъде „господар“? Бързото собствено удоволствие стои на пиедестал пред това на партньорката му.

А мъжете, които по време на разговор задават много въпроси и дори питат отново, предпочитат в секса, за да бъдат „роб“, което няма да се хареса на всяка жена.

10. Мъжът яде лакомо и бързо.

Ако мъжът консумира храна, тъй сякаш не се е хранил една седмица, като напълно пренебрегва правилата за поведение на масата, това е белег за поведение и в секса – бърз, лаком и без глезотии. Кое наистина е забавното тук?

11. Като целува.

Целувката – това е като прелюдия към по-нататъшни действия. Този вид тест е супер сериозен. Ако един мъж е добър любовник, той със сигурност знае как да се целува добре. Жените слушат чувствата си! След лоша целувка има ли смисъл, все още да разчита на добър секс?

12. Целенасочен човек.

Един мъж, който знае как да постигне всяка цел, дори и понякога да губи, винаги постига успех в живота си. Той е длъжен да има план за действие, и ясно да се придържа към него. Всичко това го характеризира, като желания любовник. Той може да бъде добър любовник и знае как да достави удоволствие на жената до него, със сигурност и в леглото знае как да печели!

Как да си хвана гадже, защо нямам приятелка? 5.00/5 (100.00%) 3 votes