Какво се крие зад „мистериoзното” укриване на връзката ви!

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Виждате се от доста време, периода на взаимно опознаване вече е минал, имате макар и бегла представа за навиците си, но все още единствените, които знаете сте вие. Е, може и най-добрия му приятел и вашата най-добра приятелка и до тук!!!  Какво обаче не е наред и кои са симптомите, които да ви подскажат, че е време да „палите джапанките”, тъй като си губите времето:

Така, вече споменахме за тайните взаимоотношения. Той избягва каквато и да е интимност на обществени места, предпочита за вашите срещи по-затънтени и малко оживени обекти и местоположения. Непрекъснато е нащрек какво се случва наоколо, което подсказва, че по всяка вероятност вашият временен избраник крие нещо, крие вас, от някой друг.

Все още не познавате нито един негов приятел, да не говорим за член на семейството му. Не знаете къде и с кого се движи, какво обича да прави, хобита и т.н. Общо взето държи себе си в доста голяма мистерия.

Когато пък се опитате да засегнете темата, обикновено въпросният човек избягва въпроса, убеждавайки ви, че си въобразявате и няма нищо тайно и нередно във връзката ви.

Скъпи дами, нека бъдем реалисти и си кажем, че такъв тип мъж няма да ви свърши работа по никакъв начин, е може и да свърши, но надали само това ще ви задоволи. Затова характерни ли са дадените признаци на вашата „половинка” по-добре си „бийте камшика” бързичко и успех със следващия кандидат./news359.

Париж/Франция