Activate Xtreme | Driven Sports | Най-добра цена от FitnesHrani.com

2
Добави коментар

Информация за продукта

Driven Sports Activate Xtreme

Тестостеронът е хормон, който е нужен за всеки сериозен фитнес маниак. Колкото повече имате от него в тялото Ви, толкова по-добре ще тренирате. Вашата мощ ще нараства драматично, а с нея и силата Ви. Този хормон ще предизвика уголемяване на Вашата мускулна маса и също така ще изгради характера Ви на истински атлет. Затова е време да Ви представим един продукт, който ще Ви позволи да премахнете ограниченията. Името му е Activate Xtreme.

Този артикул съдържа различни съставки в неговата формула. Всяка една от тях е предназначена да Ви осигури качествени ползи. Да се спрем на първата, която се явява и основна. Това е Divanil™. Чрез тази съставка Activate Xtreme ще повиши свободния тестостерон в тялото Ви, който е свързан със SHBG. Последното е кълбовиден протеин, който от своя страна се свързва с мъжките андрогени и ги прави неефективни. Посредством свързването на основната съставка на Activate Xtreme с него, то точно той ще стане такъв, а тестостеронът в тялото Ви ще може да се изяви, като Ви помогне да изградите мечтаната мускулна маса и сила.

Activate Xtreme използва основната си съставка и за да увеличи количеството на ензима, който е отговорен повече азотен оксид в тялото Ви. Това само по себе си означава, че Вие ще получавате мощни напомпвания и ще осигурите на мускулите Ви повече кръв, която да ги подхранва с важни хранителни вещества. Самата основна съставка на Activate Xtreme представлява екстракт от коприва.

Този продукт ще Ви снабди и със следните други вещества:

Icarin™ – чрез него Activate Xtreme ще увеличи чувствителността на лайдиговите клетки, които се намират във Вашите тестиси. Така лутеинизиращия хормон ще може да им влияе повече, което ще резултатира в по-големи количества тестостерон. Тази съставка позволява на Activate Xtreme да увеличи Вашата сила, маса и либидо, както и допълнително да увеличи снабдяването с азотен оксид.
·      Basella Alba – нужна е за подобряване на качествата на Вашата мускулна маса. Самата съставка представлява вещество, което е близко до състава на спанака.
Phytocemical Indole-3-Carbinol – Activate Xtreme се нуждае от тази съставка, за да може да поддържа баланса между тестостерон и естроген в тялото Ви. Освен това наличието на това вещество е важно за указване на мощно противодействие спрямо отрицателните ефекти на самия естроген.
Цинк – увеличава ефективността на Activate Xtreme и подпомага Вашето здраве

Activate Xtreme ще Ви осигури една нова и много мощна технология, посредством която съставките в неговите капсули ще се освобождават продължително време. Така на практика действието на този продукт ще трае почти цял ден и ще Ви осигури една наистина перфектна анаболна среда, посредством която ще изградите мощна и качествена мускулна маса.

Activate Xtreme ще предизвика бързо покачване на мускулатурата Ви за сметка на Вашите телесни мазнини. Този артикул освен това увеличава силата и нивата на свободния тестостерон в тялото Ви. Контролът, който Activate Xtreme ще укаже над естрогена Ви е стриктен и качествен, а влиянието, което ще получите над Вашето либидо ще е просто чудесно и много благоприятно.

DRIVEN SPORTS – Хранителни добавки от ново поколение!

Activate Xtreme използва нoва технология за удължено освобождаване на съставките в капсулите за да бъдат сигурни от Driven Sports, че ефектите продължават действието си през целия ден, снабдявайки тялото с перфектната анаболна среда за “строене” на мускулна маса. Activate Xtreme е бъдещето на продуктите, чиято цел е натурално покачване на свободния тестостерон.

Начин на употреба : Взимайте две таблетки два до три пъти дневно. За най – добри резултати използвай от 4 до 8 седмици. Не използвайте повече от 8 седмици.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:

Всички продукти на сайта не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение, като по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние (FitnesHrani.com) по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

 Loading …

Вашият коментар