Обувки

1
Добави коментар
vivar
vivar

Темата обувки е винаги актуална!

Ровейки из виртуалното пространство, попадам на доста полезни статии за обувките. Едно от нещата, които не знаех е, че предната част на обувката (връхчето), не бива да стърчи повече от сантиметър от пода. Досещате се за кои модели обувки става въпрос.  Ако сте си харесали такъв модел – то първото нещо, което трябва да проверите, е точно това. Не е здравословно и удобно, ако „носът“ на обувката е над един сантиметър от земята.

По форумите се сблъсках и с мнения, които алармираха за сериозни неволи – разлика във височината на двете обувки от един чифт. Човешка или машинна грешка, това може да ни доведе доста проблеми, освен развалена походка. Понякога разликите са доста малки и в бързината не обръщаме внимание.

Разбрах и че е много важно стелката да е от естествена кожа, за да може краката да дишат.

Разбира се, най-добре е цялата обувка да е от естествена кожа. Знаем, причините са много. Обувките от естествена кожа са здравословни, красиви, модерни и изключително издържливи. А красивата и удобна обувка е инвестиция в здравето и красотата.

Изчетох доста коментари и отзиви по темата обувки. Вносните обувки са с несигурно качество.

Поради всичко това, реших да си купя хубави, качествени обувки от естествена кожа. Български!

От цялото ми проучване, което направих сърфирайки из интернет, за да си търся онлайн магазин и да се информирам за новостите в модата за обувки, заключението ми е, че сме много, много напреднали в този бранш като производители на качествени и модерни обувки. България винаги е била силна в това производство, но не знаех, че обувките произвеждани в Пещера, са достигнали такива високи нива на качество, разнообразие на модели и видове за различните сезони и случаи. Този сектор толкова добре се е развил, че в Пещера се произвеждат обувките за доста големи марки. Нашите обувки се изнасят в Италия, Франция, Германия, Гърция и Австрия. Пещера винаги е бил център на обувната промишленост в България и е добър повод да сме горди, че опитът и традициите са се съхранили и развили до такива международни мащаби.

Изгубих доста часове  да чета статии и разглеждам онлайн магазини за обувки. Но точно на предела на умората и отегчението, открих най-ценното за мен. Наистина не съжалявам, че отделих толкова време, за да проучвам виртуалното пространство.

Попаднах на онлайн магазин за обувки, произвеждани само в Пещера! Чудесно предприемаческо начинание, което улеснява всички потребители. Сайтът се казва Обувалник. Разгледайте го сами и ще видите колко богата гама от модели и номера има! Споделям всичко това с вас, не само защото съм почитател на българските обувки, но и да ви спестя време и да не търсите като мен часове наред! Изключително ценна е опцията „обувки по поръчка“ на този онлайн магазин.

Читател съм на сайта 100% и видях, че е той е отворена система, тоест, всеки може да сподели впечатления на различни теми.  А моята тема сега е – обувките! Поръчах си ето тези спортни обувки и сега съм изключително щастлива и доволна! Толкова, че реших като благодарност към производителите да споделя всичко това с вас. Смятам да поръчам и за мъжа ми, но все още не сме се спрели на модел.

Тези спортни обувки от естествена кожа са ми изключително удобни и за спорт и за ежедневието, а цената е доста по-добра от така наричаните маркови спортни обувки, които са с несигурно качество и от изкуствена кожа на същата и по-висока стойност.

Искрено ги препоръчвам! Пожелавам на производителите успех!

Надявам се да съм ви помогнала с моето мнение и то да бъде публикувано!

Маргарита Динева