Златка пак лъсна по катеричка

6
Добави коментар
mignews
mignews

Нова серия еротични снимки на Черната Златка заля интернет. На повечето от тях тя позира както я е майка родила, но за да не е съвсем гола, си е сложила черни ръкавици до лактите.

Телевизионната водеща, която иска да убеди зрителите, че ще се придържа към визия на учителка по математика, явно от време на време се отдава на старата си страст – позирането. Специално тази сесия е от по-младите и по-лудите й години и даже не си е доналяла последните кубици силикон.  В нея тя излага всички подробности на анатомията си от всички ъгли и някои се шегуват, че добър гинеколог би могъл да й направи преглед направо по фотографията.

По време на целия си престой във ВИП Брадър, а и след това, бургазлийката се кълнеше, че не е участвала в порно, не е пращала снимки в сайтове за запознанства с богати мецанати, не е продавала тялто си, но цялата сесия с горещи снимки се намира в точно такъв сайт и то не български. В него сластни момичета показват телата си на мераклии, а под някои от участниците е написана и цената, на която могат да бъдат притежавани. Това е художествена фотография, това е изкуство, запени се се Злати по повод на друга нейна изява в областта на изкуството. Но въпрос какво различава голите снимки с цел еротика и голите с цел порно, тя не можа да отговори. Явно Златка ще се върне към старата си професия – да радва мъжките очи, защото упорито се говори, че ще я гонят от телевизията.

Рейтингът на предаването, в което участва е убийствено нисък, а коментарите за него – над 80 процента отрицателни. Ядосани домакини, които единствени го гледат споделят, че “Какво искат мъжете” е глупаво и банално предаване с глупави въпроси и отговори и по-добре Нова телевизия да пусне на негово място някой филм.