Извратеняк се гаври с 4 млади жени, иска по-малка присъда

1
Добави коментар

53-годишният Георги Гочев, наказан от Районен съд – Бургас на 5 години и 4 месеца затвор за неописуеми сексуални гаври, поиска от окръжните магистрати по-снизходителна присъда.

Гочев е прибран „на топло” от февруари м.г. В петък той отново бе докаран в съда, за да обжалва присъдата си. 5 години и 4 месеца получи на първа инстанция и 38-годишната Стоянка Тодорова, която участвала в садистичните изпълнения на извратеняка.

Гнусното престъпление беше разкрито през февруари 2012 г. Полицаите останали изумени от разказите на жертвите. Георги примамвал жените в къщата си в село Маринка с обещания за няколко приятни часа. 53-годишният мъж работел известно време в Скандинавието, видимо разполагал с пари.

Мъчителите имали различна програма за всяка една от жертвите. Едната била принудена да вкарва във влагалището си четка за тоалетна и да повтаря „Мъжът ми не ме задоволява, задоволяват се само клиентите ми”. Освен това ромката Стоянка я заплашвала, че ще й извади очите и ще убие детето й.

Бой с юмруци и с дръжката на нож, дърпане за косата и унижението да поставя флакон от дезодорант в гениталиите си трябвало да понесе друга от наивничките.

Изтезанията включвали удари с желязна тръба и горене на печка. Свирепа в заплахите и жестока в издевателствата била 38-годишната Стоянка. Тя е прибрана в Сливенския затвор. Ромката също иска по-ниска присъда, но отказала да присъства на заседанието в окръжния съд.

В рамките на месец втората инстанция трябва да произнесе решението си.