Натурална грижа за косата и скалпа

1
Добави коментар

Природата е благосклонна към нас, защото ни е подарила ценните съставки, които растенията носят заедно със своите аромат и красота. От хилядолетия човекът използва техните качества, за да подобри състоянието на кожата и косата.

В наши дни се доверяваме на специалисти, които под внимателни грижи и висок контрол извличат тези полезни съставки, за да ги превърнат в продукти за нашето здраве и красота. Такива специалисти са например големият екип на WELEDA.

Име с повече от 90-годишна история, създадено в Швейцария, специализирало в производството на натурална козметика за възрастни и деца, медицински продукти и хранителни добавки.

Всяко едно растение в биодинамичните градини на компанията се отглежда с огромно внимание и грижи. Не се използват химични торове, растенията се берат в определени часове от ръцете на хората, които се грижат те да бъдат максимално добри за продуктите, които използваме. Овес, пшеница и просо са само част от тях.

Обръщаме специално внимание на новите продукти за коса, които марката създаде. Нежна грижа и внимание. Това е усещането, когато ги използваш. Това е серия за коса без силикон и сулфати. Продуктите не съдържат синтетични оцветители, ароматизатори и консерванти. и са сертифицирани като натурална козметика от Natrue.

Изберете подходящия за вас продукт и според нуждата на косата ви.

Подхранващ шампоан за нормална коса Hirse Pflege-Shampoo

Мек шампоан, който нежно почиства и запазва косата гъвкава. Съдържа екстракт от органично просо, което я подхранва. Маслото от ядките на макадамия и екстракт от салвия й придават блясък. Тези съставки в комбинация с мента, грейпфрут и амирис придават невероятен аромат.

Шампоан за суха и изтощена коса Hafer Aufbau-Shampoo

Екстракт от зелен овес се грижи за възстановяването на косъма в дълбочина. Масло от жожоба и органичен екстракт от листата на салвия, редуцират броя на накъсаните и цъфтящи краища. Зърната от тонка, мимоза и кедър придават деликатен аромат.

Възстановяващ балсам с овес за суха и изтощена коса Hafer Aufbau-Shpülung

Смес от висококачествени билки, масла и екстракт от зелен овес, органично масло от жожоба, кокосово масло и бял слез придават на косата еластичност, здравина и блясък. Косъмът е подхранен в дълбочина.

Възстановяваща маска с овес за суха и изтощена коса Hafer Aufbau-Kur

 Интензивна грижа със зелен овес. Масло от кокос, жожоба, органично масло от шеа, облепиха и извлек от теменуга, подхранват и защитават косата.

 

Грижа против пърхот Weizen Shuppen- Shampoo

 Балансиращият шампоан с пшеница нежно почиства косата и намалява появата на пърхот. Събрал в себе си розмарин, масло от чаено дърво, екстракт от рускус, теменуга и органична салвия, за да достави нежна грижа на скалпа.

Лосион-тоник за заздравяване на скалпа и засилване на растежа на косата Belebendes Haar-Tonikum

Съдържа тлъстига, листа от хрян, етерично масло от розмарин, благодарение на които скалпът е заздравен, а космените фоликули подхранени.

Снимки: WELEDA