АЗ СЪМ СЕБЕ СИ

1
Добави коментар

Щастливите и силни жени приеха това утвърждение за себе си, създадено от една велика жена – Вирджиния Сатир. Каним и вас да го осъзнаете и приемете, за да ви служи да бъдете щастливи и силни всеки ден!

Желаем ви безгранично щастие, приемане и изобилие по лесния и естествен път към щастието!

“Аз съм себе си. В целия свят няма никой точно като мен. Всичко, което идва от мен е автентично мое, защото аз сама го избирам. – Аз притежавам всичко в мен – моето тяло, моите чувства, моята уста, моят глас, моите действия, независимо дали са за другите или за мен. Аз притежавам моите фантазии, моите мечти, моите надежди и моите страхове. Аз притежавам своите триумфи и успехи, всичките си провали и грешки.

Защото аз притежавам всичко в себе си, аз мога да постигна интимност със себе си. Като направя това, аз мога да се обичам и да бъда в приятелство с всички части от себе си. Знам, че има неща в мен които ме притесняват и други аспекти, които не познавам, но докато съм приятел със себе си и гледам на себе си с грижа и любов, аз мога с кураж и надежда да търся решения на това, което ме притеснява и начини да открия още за себе си. Независимо как изглеждам или звуча, каквото и да казвам или правя или каквото мисля или чувствам, в който и да момент, това съм самата Аз. Ако по-късно в живота си някои от нещата, как съм изглеждала, звучала, мислила или как съм се чувствала се окажат недобри, аз мога да се освободя от това което е недобро, да задържа останалото и да създам нещо ново, на мястото на това което съм освободила.

Аз имам инструментите да преживявам, да бъда близка с другите, да бъда продуктивна и да дам смисъл на света и на нещата извън мен.

Аз притежавам себе си и следователно мога да се създам.

Аз съм себе си и аз съм ОК. “

Вирджиния Сатир

МЪДРОСТТА е да се научим да слушаме сърцето, когато умът иска да съди и определя!