Регистрирайте се за вълнуващият ескперимент на Durex и спечелете пътуване до Венеция

1
Добави коментар
pgp

Знаехте ли, че повече от половината хора в цял свят не са напълно доволни от сексуалния си живот*?

Мислим, че е време за промяна. Понякога всичко, от което се нуждаем, е малко вдъхновение и поради тази причина стартираме първия глобален експеримент DUREX /Durex Experiment: Discover Great Sex/.

Ще се радваме, ако участвате! Сексолозите на Durex са разработили четириседмични експерименти, които ще дадат на вас и вашия партньор нови идеи, които заедно да изпробвате в спалнята – и извън нея. Ще се насладите на по-голяма интимност и възбуда, забави, игри и вълнение, които ще предизвикат доволни усмивки.

Желаете ли да представлявате България? Започва нашето търсене на двойка Durex Lovers от избрани страни в цял свят. Кандидатствайте днес с вашия партньор. Открийте заедно как сексуалният ви живот ще става все по-удовлетворяващ с всяка изминала седмица.. и всичко това започва с луксозно пътуване до Венеция

Като част от Durex Experiment, ние търсим открити и честни двойки, които да станат Durex Lovers и които да се отправят по пътя на познанието какво означава страхотният секс за тях. Сексът събужда всички видове емоции, така че независимо дали той ви носи вълнение или близост, ние бихме желали да научим всичко за него. Избраната двойка ще представлява своята страна и ще постави началото с участие в нашата серия от експерименти.

В Любовната академия на Durex ще ви предложим уединението, от което се нуждаете, за да се учите и задавате въпроси на нашите експерти за тези експерименти. Ученият Брендън Уокър ще ви научи как да използвате устройството на Durex Experiment , с което се измерват нивата на вашата възбуда и удоволствие. Ще получите ценни съвети от Сюзън Куилиам за връзката си и какво желаете да откриете заедно в това пътешествие.

По време на Durex Experiment вие и партньорът ви ще станете посланици на Durex за БЪЛГАРИЯ. Вдъхновено ще водите другите по пътя към постигане на по-голямо сексуално удовлетворение.

За да кандидатствате за Durex Lovers на БЪЛГАРИЯ, трябва само да отговорите на няколко въпроса. Анонимността на вашите отговори е гарантирана. Помогнете ни да научим повече за това, какво ситмулира вас и вашия партньор.

Краен срок за участие: 22 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.