Сватба в хотел България Бургас – приказна емоция облечена в стил

1
Добави коментар

Основният ресторант на хотел България си остава най-предпочитаното място за провеждане на сватбени тържества в Бургас.

Най-просторната зала в града, в комбинация със стилен дизайн и добре изпитани, традиционни български и европейски рецепти превръщат ресторант “България” в първи избор в процеса на планиране на всяко сватбено тържество.

Домакините разчитат на добре сработен и професионален екип, който знае как да направи сватбения ден едно прекрасно и  емоционално изживяване.

Ресторантът работи със всички сватбени агенции в града, а за приказната и вълшебна визия на сватбеното тържество може да се погрижи флористката на хотелския комплекс.

За по-малки и романтични сватби, на разположение на младоженците са и залите “Компас” и „Капитанска”, които очароват с дизайн и атмосфера. В куверта е включено пет степенно меню, аперитивна и безалкохолна напитка, съобразени изцяло с желанието на бъдещите младоженци.

В добавка към това, домакините подаряват една нощувка на младото семейство, както и възможност за внасяне на алкохол без допълнителна такса.

Всички сватбени гости, избрали да нощуват в хотел България получават преференциални цени за настаняване, закуска на блок маса и възможност за релакс и наслада в плувния комплекс на хотела.