MKT360

3
Добави коментар
RadoStna
RadoStna

Николай Неделчев, изпълнителен директор на Publicis MARC Group, пое председателството на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА). По време на годишното общо събрание на асоциацията Неделчев прие поста от Александър Дурчев, управител на All Channels Communication Group. За заместник-председател и следващ председател на БАПРА бе избрана Деница Сачева, изпълнителен директор на Intelday Solutions.
 

“Щастлив съм да заема председателското място в едни от най-турболентните години за българската икономика, но също и едни от най-успешните за БАПРА. През последните години БАПРА доказа своята роля за развитието на PR бранша и медийната среда и подаде ръка на държавните институции за по-ефективна и прозрачна работа на PR професионалистите в публичния сектор. Като председател ще продължа линията на партньорство с други професионални и бизнес организации, държавната администрация и медиите“, каза Николай Неделчев. 
 

Николай Неделчев има магистърска степен по международни отношения от Университета за Национално и Световно Стопанство в София. Започва професионалната си кариера през 1992 г. като мениджър „Маркетинг комуникации” в BBS – представителен офис на Apple Computer в България. През 1995 г. стартира предприемаческия си път с основаването на рекламна агенция M.A.R.C. с визия за предоставяне на интегрирани маркетингови комуникации. В момента е изпълнителен директор на водещата компания за маркетингови комуникации на българския пазар Publicis MARC Group. Николай Неделчев е член на изпълнителния съвет на Българската асоциация на комуникационните агенции и Джуниър ачийвмънт България.
 

Повече за БАПРА: Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена PRез 2001 г. като представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България. За изминалите 11 години БАПРА допринася за повишаването на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение, както към клиентите, така и към своите колеги. Повече информация за асоциацията можете да намерите на www.bapra.bg.