Бързи прически за мокра коса

3
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Дори и да имаме цялото време на света, почти сигурно е, че ние, jenite, пак ще закъснеем. Явно този недостатък ни е в природата, макар че предпочитаме да го приемаме по-скоро за малък чар. Все пак, какво по-симпатично от това да ни чакат 15 минути в дъжда, например?

Когато сме на почивка на море, често прекарваме деня в мързеливо излежаване на плажа. Там, на пясъка, можем да правим, каквото си поискаме. Книгите и списанията сякаш са една идея по-интересни, когато попиваме съдържанието им, слушайки морските вълни, а задрямването със слушалки в ушите ни носи страхотно удовлетворение.

Какво имаме предвид, разказвайки ви всичко това? Ами, че целият този релакс може да ни замае до такава степен, че да изгубим представа за времето. И в един момент да се окаже, че сме прекарали целия си ден под чадъра, а само след час имаме среща на другия край на курорта. В този случай трябва да действаме много бързо.

Взимаме си скоростен душ, за да свалим песъчинките от себе си, но не можем да оставим мократа си коса да се развява просто така. И тук се намесват полезните идеи, които всички жени крият в малкия си арсенал за красота. Като бързи прически за влажна грива. Предлагаме ви цели 5, вие преценете коя е най-добрата за вас.

Кок от плиткиХванете косата си на две опашки в задната част. Сплетете ги на хлабави плитки, които, след това, завъртете така, както е показано на картинката долу. Фиксирайте с фиби и лак за коса. Небрежна рибена костУпражнението е съвсем лесно. Разделята косата си на 2 по-големи части и 2 по-малки. Следвате указанията по картинката и бързата ви лятна прическа е готова. Лесен кокХванете цялата си коса, вдигнете я нависоко и я усучете. След това започнете да завъртате и фиксирайте с фибичка.

Кок с плиткаНаправете си малка плитка, както е показано на картинката. Преметнете я от другата страна на главата и фиксирайте с фибичка. Усучете косата си на небрежен кок и също фиксирайте. Това е. А ако се чудите за какво беше плитката в началото, веднага ще ви кажем: за красота и романтично излъчване.

Бърз кокХванете малки части от косата си, както е показано на картинката и ги вържете в задната част на главата. След това вържете останалата част на небрежен нисък кок. Готово! Вече сте готови за среща, при това без да правите компромиси с външния си вид. sheknows.com Ако искате да научавате още бързи и лесни трикове за разкрасяване, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!