Угризенията на Сандра Бълок – Edna.bg

1
Добави коментар

Сандра Бълок

Снимка:
Getty/Images

Холивудската звезда Сандра Бълок отделя всяка свободна минута на осиновения си син Луис, пренарежда графика си заради него, но изразява безпокойство, че не е добра майка, пише в. „Дейли мейл“, цитиран от БГНЕС.

В интервю за броя на сп. „Парейд“, който излиза днес – на 9 юни, 48-годишната актриса споделя как се разкъсва между ангажиментите си в Холивуд и грижите за 3-годишния малчуган.

„В края на всеки ден си задавам въпросите дали съм направила всичко необходимо и не трябва ли да променя нещо из основи“, откровеничи звездата.

В момента Сандра Бълок работи върху рекламата на нов филм – „The Heat“, в който играе и комедийната актриса Мелиса Макарти.

„Tрябва да ви кажа, че, в крайна сметка, целият ми живот се върти около Луис“, допълва хубавицата.

Сандра осинови Луис през януари 2010 г., а по-късно се раздели със съпруга си Джеси Джеймс.

Това се случи точно след като актрисата получи „Оскар“ за най-добра женска роля за филма „Сляпата страна“. Малко след церемонията се разбра, че съпругът ѝ е имал 11-месечна афера с друга жена.

Бълок споделя, че непрекъснато се чувствала виновна, тъй като отделяла много време на професионалната си реализация, но с чувство за хумор констатира, че това като че ли е модерно напоследък.

Към момента Сандра отглежда сина си сама и въпреки различните слухове в жълтата медия, които свързват различни мъже с нейното име, тя е необвързана.