Обича ли ме?

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Обича ли ме?

Здравейте. Искам да ви споделя моите любовни терзания в момента.

Имам си приятел или имах.. не знам, който живее в Англия в момента. Познаваме се отдавна и сме имали преди връзка, но не се получиха нещата тогава и сега решихме да пробваме. Вече 4месеца си говорим по скайп, по телефона, фейсбук и т.н. Имало е случаи по цял ден и вечер сме си говорили, правихме си планове, по 99 пъти ми казваше, че ме обича, че му липсвам страшно много и съответни ни става и на двамата много криво. Но от скоро само се караме и то само скандали .Казва ми да спра защото само съм го   задушавала по този начин.

Караме се затова, че той не ми казва дали  иска да се прибере в България или кога ще си дойде поне за малко, не ми казва и да отида при него. След един скандал му казах че си събирам багажа и отивам при него поне за няколко дни да се видим само…той ми каза недей да идваш точно сега изчакай малко и тогава. И така и направих.

Сега съм на морето да работя и той започна пак да се заяжда с мен, че само съм му изневерявала , че го лъжа и какво ли не. А това са само негови предположения, не съм му дала повод да си мисли така, но той е много ревнив , съмнителен постоянно..Казвах му постоянно да реши какво иска иска ли да е с мен, ще се прибере ли при мен, аз ли ще ходя..и все ми казва има време , ще го измислим и така.

Преди две вечери просто не издържах и си пийнах малко повече и започнахме много да се караме, аз му звъня, крещя, той затваря , пак звъня…много грозна гледка и после му се извиних за държанието ми , но май беше късно. Снощи си говорихме и той се изнерви и ми каза приключваме не мога вече, само ме лъжеш и заради твоите лъжи стигнахме дотук. И аз не му отговорих нищо. Замълчах си   и продължавам и днес..и възнамерявам да е така.Нека си почине малко от мен да му мине гнева и ако наистина ме обича би трябвало да ме потърси или само се залъгвам не знам…

Искам го,влюбена съм много.