Модерната принцеса, облечена в латекс

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Това чаровно и зареждащо с позитивизъм момиче се казва Мери. Мерилин Юсуф, както е цялото ѝ име, е на 21 години и по професия е гримьор.

Вече сме ви показвали в изкуството, което създава с грим. Освен това, като свое хоби практикува фотография.

Интересите ѝ не се изчерпват дотук – от няколко години се движи в модните среди на все още непонятното за много хора латексово облекло. Може да видите колко добре й стои в нашата галерия.

Facebook / Marilyn Yusuf Кога започна да се занимаваш с мода? Започнах на около 14 години с моден курс в известна агенция. След 18 започнах да се занимавам по-сериозно, макар че това никога не е било моята основна професия. По-скоро ме влече и ще се развивам в тази сфера и занапред.

Как избра латекса? Латексът е много специална материя с много качества. Само човек, който е пробвал добре изработена латексова дреха, може да го оцени. Той прилепва към тялото като втора кожа и подчертава достойнствата на женската фигура.

От кога се занимаваш с латексови облекла? Вече от почти 2 години и това определено промени живота ми в по-добра насока.

Как се снабдяваш с дрехите? Работя с различни дизайнери от цял свят, а отскоро започнах и сама да правя латексови дрехи.

Познаваш ли модели и дизайнери на латексови облекла в България? За съжаление, тази материя не е много позната в България и аз нямам информация за наши дизайнери или модели, които да се занимават с това.

У нас не е популярна, а в чужбина? Доста са популярни в страни като Германия, Великобритания, Холандия, САЩ, Канада. Там са концентрирани повечето дизайнери, модели и събития.

По какви поводи се обличат тези дрехи, освен за фотосесии? Много често в чужбина се провеждат специални фетиш балове, на които всички се обличат с латексови, кожени или PVC дрехи. На тези балове винаги има модни ревюта на известни дизайнери на латексови облекла и аз съм имала честта да бъда модел на такива, които работят със световно известни личности. Определено има голяма популярност, дори и да е на малко места.

Лесно ли се облича един латексов клин, например? По-трудно е от обикновените клинове, но си струва. От вътрешната страна се слага бебешка пудра или силиконово олио, за да може да се облече сравнително лесно.

А как се сваля? Свалянето определено е по-лесно от обличането. Най-лесно е да се свали под душа, защото водата го отлепва от кожата.

Facebook / Marilyn Yusuf Какво е чувството да носиш дреха от този материал? Усещането е неповторимо! Чувстваш се като супергерой или просто по-секси, отколкото в обикновен клин или рокля. Зависи главно от дизайна на дрехата.

Как поддържаш формата си? Спортуваш ли? Старая се да се храня здравословно и да се движа, колкото може повече. Освен това преди 10 години станах вегетарианка, а отскоро съм веган. Храня се основно със сурови храни – плодове, овесени ядки и т.н. Това ме кара да се чувствам физически добре.

Сменила си много поприща в сферата на изкуствата – имаш ли бъдещи планове? Мисля да продължа да се занимавам с всичко,с което се занимавам сега, но искам да науча още и да ставам все по-добра.

Как се виждаш след 10 години? След 10 години бих искала да имам своя собствена фирма за латексови облекла, както и студио за фотография, надявам се, да продължа да упражнявам гримьорската си професия.

Определяш ли се като самоуверена? Не съм много самоуверена, много пъти имам проблем със самочувствието, но не позволявам това да бъде забелязано.

Смяташ ли се за амбициозна? Много съм амбициозна. Според мен, всеки един човек може да постигне всичко, което пожелание стига да има силна воля.

Можеш ли да се наречеш щастлива? Определено съм много щастлива и се старая да правя и хората около мен щастливи.

Може да разгледате невероятни снимки на Мери в нашата галерия. За още интервюта с интересни хора, харесайте страницата на Jenite.bg във фейсбук!