Нов адреналин за адреналинката Яна Христова и бащата Ивайло

2
Добави коментар
vatali75
vatali75

В този момент Яна, позната като сладката руса адреналинка от „Господари на ефира”, трябваше да се суети около последните приготовления за сватбата и да се върти пред огледалото с рокля-уникат, създадена с много любов от бъдещия жених, дизайнера Ивайло. Вместо булчински букет обаче днес тя държи в ръце новороденото си щастие.

В 9:40 часа, днес на 11 май, проплака за пръв път най-малкият член на семейството. Новият адреналин на Яна и Ивайло се казва Емил, тежи 3,320 кг. и е дълъг 51см. В най-вълнуващия момент в живота си младите родители се довериха на грижите на екипа на болница „Св. Лазар”, ръководен от д-р Николов и д-р Ковачева. Като гаранция за бъдещото здраве на момченцето бяха съхранени стволови клетки от пъпната връв.

Яна Христова е от Бургас. От малка се занимава с класически и модерен балет. Завършила е спортно училище. В момента учи в НСА за треньор по художествена гимнастика. Става част от екипа на „Господари на ефира”, когато е едва на 18 години. С таткото на малкия Eмил, Ивайло Леков, се запознават преди две години на студентския празник. Още в началните месеци на бременността бъдещата майка вещаеше мъжка рожба и предчувствията й се оказаха верни. Плановете за бъдещето на русокосата адреналинка включват грижи за семейството, но се надяваме много скоро отново да я гледаме в ефира, защото отсъствието й вече осезателно се усеща.