Направете си нова прическа за лятото!

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Направете си нова прическа за лятото!

За горещите летни дни са ви необходими няколко прости прически, които можете да направите бързо пред огледалото.

Стилистите са в надпревара да измислят повече и по-сложни модификации на плитки. Прилагат се малки плитчици в различните части на главата, плитка рибена кост, плитка на опашка или рошава коса с плитка. Ето някои напътствия, но вие можете да импровизирате и да дадете воля на въображението си.

Плитка „конска опашка”. Тази прическа показва крайно неподправен шик на стила и е подходяща за дълга коса. Може да се постигне в рамките на пет минути. Издърпайте косата на опашка на височината на темето и закрепете с ластиче за допълнителна здравина. За да не увисне задната част на косата ви, която е под опашката, захванете с клипсове или напръскайте с лак за коса. След това сплетете опашката, като разделите на три части косата и прехвърляте една върху друга, докато стигнете края. Завържете края пак с ластиче. Сега можете да завъртите плитката на кок или да я оставите да виси свободно.

Бохо плитка се прави, ако обичате да носите косата в насипно състояние, но искате да добавите малко разнообразие с една плитка. Започнете като направите път от ляво или дясно на косата, където ще започва плитката. Отделете една част коса и започнете да заплитате към другото ухо. Заплитайте като гледате в огледалото да се получи баланс. Докато стигнете до ухото захващайте по малко коса от страни, а когато стигнете ухото, продължете свободно плитката надолу (както се вижда на снимката).

Дългата коса можете да приберете във всякакви варианти – на опашка, на плитка, на кок или само прикрепена с лента, за да не ви се пречка пред очите.

За лятото на тази година се очертава много модерен бретонът. Ако до сега не сте правили такава прическа, време е да проявите малко смелост и да опитате. Можете да оставите косата си дълга, като само я филирате и направите равен или неравен бретон.