Ceramic Design – Плочки за баня, луксозни плочки, дизайнерски плочки, италиански плочки, плочки Versace и гранитогреси.

1
Добави коментар

Начало

Ceramic Design- Съвременното решение за вашият изискан дом!

Започнахме своята дейност през 1995г. в гр. София, с основен предмет на дейност внос на обзавеждане
за дома и офиса от Италия. С течение на годините, се ориентирахме преди всичко към вноса на керамични
плочки/фаянс и гранитогрес за частни домове и административни сгради, промишлени предприятия и фабрики,
както и цялостно обзавеждане за баня. Сега, повече от 18г. по-късно, сме се наложили на българския пазар като
една от водещите в тази област чрез представянето на българския пазар на италианските фабрики “Gardenia Orchidea” –
с марката “Gianni Versace”, Ceramica Viva, Ceramiche Piemme Spa, Hafro S.r.l., Oasis S.r.l и много други.

За ваше улеснение, ние ви предлагаме и изготвянето на детайлна триизмерна визуализация за всяко желано от
вас помещение. Чрез 3D проекта вие имате възможност да реализирате и експериментирате с всяка идея и виждане,
които имате относно дадено пространство. Разбира се, ще ви бъде изготвена и подробна техническа документация,
която само трябва да бъде приведена в изпълнение.

Високото качество на предлаганите продукти, световната известност на представяните производители и
професионализмът на екипа ни са основните критерии, заради които ние сме предпочитан партньор през годините.

Искрено се надяваме да доставим удоволствие на сетивата ви чрез представените в сайта продукти.
Да ви предложим много и разнообразни идеи за мечтания дом или офис – класически, модерни и нетрадиционни решения,
които да украсите с цвят, носещ ви уют и топлина.

Промоции

Нашите най-добри оферти за вас

За уюта на вашия дом ви предлагаме най-модерния италиански продукт – плочки с дебелина само 3,5мм на цена без конкуренция. Това позволява полагането им върху вече съществуващи настилки без да е необходимо тяхното отстраняване. Революционната технология за производство на подсилен порцелан гарантира здравина и лесно полагане. Разполагаме с количества на склад от два цвята имитация за дърво с размери 20х150см и 14,3х100см.

Продукти

Последни тенденции в обзавеждането на баня

Ние разбираме колко ценно е свободното време на нашите клиенти, затова Керамик Дизайн е една от малкото фирми на българския пазар, която предлага възможността да бъде организирана лична среща, без значение от времето на денонощието. За целта е необходимо да се обадите на нашия телефон.

Дизайнерски бани

Дизайнерски бани

Дизайнерски подове

Дизайнерски подове

Луксозни бани

Луксозни бани

Луксозни подове

Луксозни подове

Хидромасажни вани

Вани

Душ-панели и кабини

Душ кабини

Мебели 

Мебели

Проекти

луксозни плочки
Луксозни Плочки за баня
Плочки за баня може да откриете почти навсякъде. Не всеки човек обаче желае те да са обикновени. За такива потребители Ceramic Design заедно с плочки Versace, разработи уникални колекции от дизайнерски плочки и луксозни плочки.
Заедно с това ние предлагаме и луксозен гранитогрес и модерни вани на страхотни цени.
Италиански плочки
Специални предложения за нашите клиенти. Само сега предлагаме промоция на италиански плочки на ниски цени. Цените на плочките зависят от модела и производителя. Промоцията не е активна за плочки Versace и за дизайнерски мебели.
Цени на плочки

Само сега предлагаме уникална цена на плочки medio tabacco и foresta moka. Цените са само при покупка на обзавеждане от офисът ни в София.

Качество, сигурност и дизайн
Много от нашите продукти вече са част от дома на известни личности. Те знаят къде могат да открият добри цени на плочки в София Възползвайте се и вие!

Страхотна цена за плочки

При покупка на

плочки за баня от нашият централен магазин, вие получавате намаление. Има възможност за доставка на плочки в София и региона. Цената на услугата е в зависимост от вида плочки и гранитогрес и разстоянието до което желаете доставката.

Полезни факти за плочките

Особености, характерни при избора на плочки.

1) Произход на плочките
В световен мащаб има хиляди фабрики произвеждащи плочки. Факт е, че водещите производители на плочки за баня и гранитогрес се намират в Италия и Испания,
където е и най-голямата концентрация на фабрики. Измежду всички производители има такива, които произвеждат висок, среден и нисък клас плочки.
Няма никаква гаранция, че ако си купите италиански гранитогрес или испански гранитогрес, то качеството ще е гарантирано.
Затова по този критерий е много трудно да се каже дали едни плочки и гранитогрес са по-добри други плочки и гранитогрес.

2) Дизайн на плочките
Основният показател при избор на плочки е именно дизайнът. Той обаче въобще не е определящ за качеството им. Доста често можете да видите
плочки със идентичен дизайн, които са с различни цени и от различни производители, и много често потребителите казват :
„Видях ги същите в друг магазин и на различна цена“. Плочки с един и същ дизайн могат да бъдат произведени в нисък, среден или висок клас от различни фабрики.
В резултат на това се получава продукт с ниско или високо качество. Трудно е да се определи първоизточникът на дизайна на даден модел плочки. Доста често той е неясен, тъй като има предприятия, разполагащи със собствени дизайнери, други ползват услугите на дизайнерски студия, а трети правят имитация на вече произведени плочки и гранитогреси. Най-често се използват студия за дизайн на плочки, а при тях процедурата е производителят да избере модели плочки от каталога за определена година с новите колекции. Така в крайна сметка получаваме производство на едни и същи модели плочки, мрамор или гранитогреси в различни фабрики и от различен клас на качество.

3) Цена на плочките
Тук съотношението цена – качество е същото като при останалите продукти. Напълно нормално е, ако си купите по-скъпи и луксозни плочки, вероятността те да са по-хубави да е по-голяма.
Това обаче не винаги е така. И това си има своето обяснение.
Общо взето при формирането цената на плочки зависи от производителя, и от търговецът.
Трябва да се знае, че себестойността на една плочка или гранитогрес при различните производители е доста сходна, независимо от това, че крайната цена на плочките може да се различава в няколко пъти. Ако, например, си закупим гранитогрес от Италия ( среден клас италиански гранитогрес ) и от България, разликата в крайната цена гранитогреса може да е в пъти по-голяма, а разликата в качеството -незначителна. За това много трябва да се внимава, при избора на плочки за баня, гранитогрес или мрамор. Ако сте решили да се обзаведете с плочки или гранитогрес от среден или висок клас, доверете се само на доказани дистибутори за страната.
Нека да разгледаме например плочки с едни и същи показатели, но само с различен размер – фаянсови плочки 20 х 25 и фаянсови плочки 20 х 50.
Едните плочки са с доста ниска цена, а на другите плочки цената им е няколко пъти по-висока. Защо в крайна сметка се получава различие, като цената на плочките е за квадратен метър е една и съща ? Отговорът е доста прост – мода в размерите. Просто едните плочки са тенденция , а другите плочки – демоде.