Кой е победителят в конкурса „Стани автор при Бат’ Тони”?

11
Добави коментар
Bat_Tony
Bat_Tony

Народът реши! На 18 февруари тази година стартирах един проект с награда книга и покана за автора на най-добрата статия да се присъедини към екипа на SmartMoney.bg със собствена рубрика. В конкурса участваха шест автора с техните материали на различни теми. Методът за определяне на победителя беше анкета, в която всеки можеше да гласува за тази статия, която най-много му е допаднала. Самото гласуване беше много динамично и до последния момент не се знаеше кой ще спечели наградата.

Все пак, при приключването на анкетата (в 24.00 часа на 12 юни 2013 година, две седмици след нейното начало) с най-много гласове е Светослав Стоянов и неговата статия Не е ли време да подобрите своето онлайн присъствие? Явно интересите му в областта на SEO и интернет маркетинга са дали резултат, защото 36,92% от читателите на сайта са дали гласа си за него.

Светослав ще получи книгата Защо купуваме? Наука за пазаруването на Пако Ъндърхил. Книгата е много ценна, не само защото вече не може да се намери в книжарниците (аз трябваше да ходя до издателството, за да купя една от последните бройки), а и защото е световен бестселър за психологията на продажбите и базирана на детайлно 20-годишно проучване на поведението на клиентите в местата за продажба. Книгата е написана на много достъпен език и принципите в нея са напълно приложими за България.

Авторът на най-добрата статия според читателите, получава и покана да има своя рубрика в сайта за финансово образование SmartMoney.bg. Надявам се, той да се възползва от нея, за да популяризира себе си и проектите, с които се занимава.

На второ място (само с 0.3% разлика от победителя) се класира Владо Узунов и неговата статия НЛП в бизнеса.

Честито още веднъж на Светослав. Ще се свържа с него, за да се разберем как може да получи наградата си.

Ако подобни конкурси ви харесват, ще организирам и за в бъдеще подобни. Според мен, най-много спечелиха читателите на сайта, които имаха възможност да прочетат 6 страхотни статии на различни теми и с различни гледни точки.