Къщи за гости Кузманови

15
Добави коментар

Еленския балкан е едно от най-живописните и чудни места в България. В полите му ненадейно се е скрило китно селце с девствена природа и чист планински въздух. На 15 километра от град Елена, се разполага село Мийковци.

Какво ви предлагаме?

В къщи „Кузманови“ може да се насладите на комфорт и истинска почивка. Вилите под наем са три на брой. Всяка от тях разполага с две спални, дневна с кухненски кът, баня и тоалетна. На разположение в дневната е и разтегателен диван. Във всяка къща има цифрова телевизия. Без проблем може да си приготвяте вкусни ястия, тъй като и трите къщи са обзаведени с напълно оборудвана кухня (микровълнова печка, готварска печка, хладилник,кафе машина,барбекю и посуда). През студените месеци отоплението се осигурява чрез локално парно и камина в дневната. Във всяка къща могат да нощуват до 6 човека.

Развлечения и спорт

Освен живописни пейзажи, местността предлага много възможности за развлечения като пешеходен туризъм, билкарство, гъбарство, колотуризъм и други. По поречието на река „Борущица“, намираща се на 2 километра от селцето, може да се отдадете на пълен релакс с въдица в ръка или пикник с любимите хора. През зимния сезон любителите на белите спортове могат да покарат ски на писта „Мийковци“, която е пригодена както за начинаещи, така и за напреднали. Не е проблем, ако не разполагате с екипировка, тъй като ние разполагаме с добре оборудван ски гардероб. За тези, които харесват по – нетрадиционните удоволствия предлагаме разходка с моторна шейна. През летния сезон може да си осигурите едно уникално изживяване като се възползвате от конните походи с красивите коне от породата „Хафлингер“. Начинаещите могат да се насладят на разходка с файтон. Освен всички предлагани удоволствия, в двора на къщите се намира плувен басейн, барбекю и тенис маса.

Не се колебай, а се обади на посочените телефони и си подари една незабравима почивка!