Мотористи зоват за толерантност на пътя

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Мотористи от цялата страна се събраха на третия Национален и международен мотосъбор в Дупница. Това съобщиха от Национално движение „България си ти!”. Събитието се организира от Biker boys MC и е с подкрепата на Национално движение „България си ти!”.  Мотористи от цялата страна се събраха на третия Национален и международен мотосъбор в Дупница. Това съобщиха от Национално движение „България си ти!”. Събитието се организира от Biker boys MC и е с подкрепата на Национално движение „България си ти!”.
„Като карат, мотористите се поздравяват, това е и една от основните цели на мотосъборите да видим кой кого и как поздравява, да обсъдим дори политиката в България”, коментира Димитър Куцаров, председател на НД „България си ти!”.

Той отново призова за толерантност от водачите на автомобили към мотористите на пътя. „За пръв път има такъв голям интерес към мотосъбора. „Виновниците” за това са НД „България си ти!”, на които благодарим за добрината”, заяви Мария Григорова, председател на Biker boys MC.

Участниците не пропуснаха традиционната обиколка на града в събота. А надпреварата в стартови отсечки на пистата край село Крайници повиши адреналина на всички. Силен интерес сред игрите предизвикаха играта с кокошка и надпиването с бира, канадска борба.

Освен звука на мотори, два дни в подножието на Рила имаше рок и бира. Прочутата изпълнителка Милена Славова зарадва феновете на рок музиката първия ден от събора. А на втория – рап звездата Бобо и бийтбокс шампионката Печенката грандиозно наградиха победителите в състезанията под открито небе и се погрижиха за доброто настроение на всички. По-късно вечерта пък музикантите от Б.Т.Р. свириха за публиката. Официален партньор на събитието е Национално движение „България си ти!”.