Селена Гомез издаде името на бебето!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Селена Гомез издаде името на бебето!

И малката красавица се казва …

Само преди дни на бял свят се появи най-малкият член на семейството на Селена Гомез. Малкото момиченце се роди на 12 юни и всички са много развълнувани.
Селена е направо на седмото небе. Тя сподели огромната радост с феновете си в мрежата: „Моята малка сестичка Грейси Елиът Тийфи се появи на бял свят на 12 юни. Обичам ви всички!“, постна певицата в социалната мрежа Туитър.
Феновете буквално затрупаха любимката си с най-прекрасните пожелания. Селена Гомез също не закъсня с благодарностите към почитателите си: „Мама, Браян и аз сме ви толкова благодарни за прекрасните пожелания“.

Селена и майка й Манди

Припомняме ви, че родителите на тийн звездата се разведоха, когато тя бе едва на 5 години. Малко след това майка й Манди среща Браян Тийфи, който се превръща в баща на Селена, след като той и майка й се женят през 2006 година. Сега Браян най-накрая стана и баща на своя рожба.
Въпреки че малката Грейси се роди преди 1 седмица, Селена все още не е постнала снимка на малката си сестричка, но според нас и това няма да закъснее. С нетърпение очакваме да видим първия публичен кадър на малкото съкровище.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=D0jzhes6bS0

Клюки.вс препоръчва и: