Как да изгоним лошата енергия от дома си

9
Добави коментар
bobyd
bobyd

Ако не се чувствате комфортно в собствения си дом или сякаш липсва хармония, успехите и любовта идват трудно…, в дома ви може да има негативни влияния. Как обаче да ги откриете? Запалите църковна свещ и бавно да обиколите жилището си. Ако пламъкът започне да трепти, да пуши, гасне или чувате пукане, значи нещо не е наред. Другият вариант е да наблюдавате домашните си любимци. Ако те са изнервени и спят близо до вратата, това също е знак за негативна енергия.

Внимавайте и в случай, че цветята ви не виреят и умират без причина.

Огледайте се и за странни подарени ви предмети. Може сами да сте си донесли спомен от далечно пътуване, но сувенирът да не се вписва във вашата хармония. 

 

Как да премахнете негативната енергия и да предпазите дома си?

 

Най-добрият начин е да доведете свещеник, който да освети жилището ви. Но съвсем спокойно можете да пробвате и тези методи.

1. Направете декорация със зърна от царевица, ръж или овес и поставете по една във всяка стая. Подменяйте зърната редовно

2. Вземете си мушкато. Нека да е червено! Ще усетите колко бързо дърпа негативната енергия това растение. За разлика от палмите, които по принцип са „доставчици“ на отрицателни вълни.

3. Направете венец от върбови клонки и го закачете на входната врата.

4. И най-важното – опитайте се да не допускате в дома си хора, след чието посещение се чувствате изнервени, отпаднали или получавате странно неразположение. Още по-малко пък им разрешавайте да се оглеждат в някое от огледалата в дома ви.