Важно е не само КОЛКО изяждате, а КАК се храните!

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Важно е не само КОЛКО изяждате, а КАК се храните!

Най-важното правило е да дъвчем продължително и да се радваме на храната!

С началото на лятото въпросът за идеалната фигура чука на вратата като неканен гост. Колкото и да отлагаме диетата и фитнеса, наближаващата отпуска и бляновете за плаж, слънце и море ни карат да вземем мерки, за да се чувстваме добре по бански. Но възможно ли е без да броим калории и да бягаме до изнемога на пътечката, да постигнем мечтаното плоско коремче? Да! Трябва да следвате някои съвети поне за 14 дни.  Трябва да употребявате само храните, които ви препоръчваме и ще се уверите, че смъквате килограми и се чувствате по-добре! Пробвайте нашето предложение.

Напазарувайте зехтин, яйца, риба, пилешко, ядки, мюсли, бяло вино и всички сезонни плодове и зеленчуци.
По бързо ще се заситите, като дъвчете продължително.А така ще поемете по-малко храна. Добре смляната храна се абсорбира по-лесно от организма. Всяка хапка предъвквайте, докато броите до 28 и отделяйте на храненето повече внимание, като никога не се храните прави.
Правете масаж на корема поне два часа след ядене или на празен стомах. Това подобрява храносмилането. Правете масажни движения с дланта по посока на часовниковата стрелка, като може да използвате и козметика за тяло.
След 17 часа не яжте сурови храни, защото те предизвикват подуване. Схващането, че да се яде сурова салата за вечеря не е правилно. Направете си задушени зеленчуци на пара – това облекчава храносмилането и не предизвиква неприятни газове в стомаха.

Прочетете продължението в част 2