Нана и стилист Капанов ще готвят в „Черешката на тортата”

2
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Нана, Любо Ковачев, Касиел Ноа Ашер, стилист Капанов и Коко Тайсъна разкриват най-личните си истории – в пет поредни вечери в „Черешката на тортата”.

От френска кухня и пикантни истории за мъжки целувки и любовни изневери, до най-личните откровения, разговорите на масата ще сближат гостите, а накрая всички те ще станат истински приятели.

За първи път шеф Манчев ще бъде заплашен – с жив омар и неговите щипки, а причината ще бъде желанието за победа на някой от участниците.

Още в понеделник Касиел Ноа Ашер ще посрещне компанията без каквито и да било задръжки, като през цялото време тя ще готви… по сутиен. На масата ни очакват еврейски рецепти и ценни съвети, свързани с либидото, а още първата изненада ще накара гостите да се сближат.

От тайните на духа, гостите бързо ще преминат към кулинарните разкрития във вторник, когато Любо ще шашне всички с френска кухня и невероятни специалитети. Гъши дроб, лаврак и шоколадов мус са само част от изненадите, а след всичко това Коко Тайсъна ще се яви на кастинг за актьор. Ще разберем как Любо е живял във Франция и как се е справил с целувката с мъж в „Забранена любов”.

В третия ден от седмицата стилист Капанов ще приготви 8-степенно меню, придружено от откровени до болка истории. На масата ще има телешко варено, супа от миди и цели четири салати. Той ще разплаче гостите си с откровения си разказ за сина си, който починал, след като имал проблеми с наркотиците. Обстановката ще разведри папагалът Коко, както и няколко пикантни истории около любовния живот на Капанов – как се е криел на терасата от съпруга на своя любовница.

Любо ще се задави с една голяма кост от шаран, а Касиел ще го спаси с парче хляб и чаша вино – в четвъртък. Преди това гостите ще трябва да почакат доста за вечерята, като минат през бокс залата – с професионалния треньор и боксьор Коко Тайсъна. Самият той ще сподели с останалите как е посягал на жена, която го е предала, за групировките и още истории от миналото си.

В петък Нана ще сподели как преди година шоуто „Черешката на тортата“ й отправя покана за участие и точно в този момент тя разбира, че е болна. Водещата ще разкаже, че тогава е допускала, че никога няма да дойде моментът, в който да готви в новата си кухня и в „Черешката на тортата”. Тортиля, паеля, два десерта и още вкусотии ще пренесат гостите в слънчева Испания, а на екрана ще стане ясно, че готвенето е помагало на Нана в едни от най-тежките й моменти.

от

Нина Тодорова

21 юни 2013, 14:09

Нина е главен редактор на Kulinaria.bg, изкусен майстор в кухнята и естет.
Обожава фотографията, любител е на автомобилите и високите скорости, най-вече Бъмбълбий.

Небето е лимитът. Полетите и скоковете от високо – изключително изживяване, скоковете в дълбоко – истинско предизвикателство.
Отхапаната ябълка е страст, особено гарнирана с шоколад и сладолед. Винаги може повече и още!